- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
Ben bu ara ekmek çok yiyorum nedenseAslında yazın daha kolay olur ben kısın daha cok acıkıyorum :))
Oy farkı azalıyor bakalım bildirim gitse değişir belki :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bu ara ekmek çok yiyorum nedenseAslında yazın daha kolay olur ben kısın daha cok acıkıyorum :))
Oy farkı azalıyor bakalım bildirim gitse değişir belki :)
Ben de senin takıma mı girsem?Dikkat etsen verirsin zaten de hazır hissetmen önemli :)
Takıma ugra canım izne ayrılanların cogu kilo alıp dönüyor zaten :))
Ben de senin takıma mı girsem?Dikkat etsen verirsin zaten de hazır hissetmen önemli :)
Takıma ugra canım izne ayrılanların cogu kilo alıp dönüyor zaten :))
Yaa sana karşı da mahcubiyet hissediyorum
Yarışmayı bırak seni takıma alalımBen de senin takıma mı girsem?
NiyekiYaa sana karşı da mahcubiyet hissediyorum
Süper olur bekliyorumBen de senin takıma mı girsem?
Beyaz ekmek almasan belki daha az yersinBen bu ara ekmek çok yiyorum nedense
Kız ben takımların müfavimiydim 38 kilo verdimYarışmayı bırak seni takıma alalım
Ben bilmem kaptan yardımcısı ile muhatap oluyorsun şu anKız ben takımların müfavimiydim 38 kilo verdim
Şimdi kaç kilosunKız ben takımların müfavimiydim 38 kilo verdim
Ayy ne bilim sende kazan istiyorumNiyeki
Çekil aradan kazanıyım yenicen beni şimdiden vicdan azabı mı çekiyosun Helal olsun canımAyy ne bilim sende kazan istiyorum
Şimdi 74 üm ama boyum 175.. başarı hikayemde var sen hangi takımdansın? Şimdi bi nişan var ondan sonra geri 67-68 bandına düşmeyi planlıyorumŞimdi kaç kilosun
Girmek istediğin takımda çok zayıflamışsınŞimdi 74 üm ama boyum 175.. başarı hikayemde var sen hangi takımdansın? Şimdi bi nişan var ondan sonra geri 67-68 bandına düşmeyi planlıyorum
Şöle diyim normalde hani fazla oy almayınca hiç üzülmem.. ama böle birinci gidip son anda kaybetmek hele böle uzun bir anket yüzünden kaybetmeye üzülürümÇekil aradan kazanıyım yenicen beni şimdiden vicdan azabı mı çekiyosun Helal olsun canım
Hangi takım oluyo 6 mı? 38 kilo verdim kız baktın mı hikayeme?Girmek istediğin takımda çok zayıflamışsın
Üzülmeye değmez ama kazanma ihtimalim var tabiŞöle diyim normalde hani fazla oy almayınca hiç üzülmem.. ama böle birinci gidip son anda kaybetmek hele böle uzun bir anket yüzünden kaybetmeye üzülürüm
Aynen 6. Takım bakayım canımHangi takım oluyo 6 mı? 38 kilo verdim kız baktın mı hikayeme?
Maşallah ne güzel kilo vermissin :)Kız ben takımların müfavimiydim 38 kilo verdim