- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.179
Çünkü bu kategori 3 taneydi.. tatlı,çorba,yemek hepsi vardı.. uzun zamandır pilavlar da yapılmıyor o yüzdenNeden kesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çünkü bu kategori 3 taneydi.. tatlı,çorba,yemek hepsi vardı.. uzun zamandır pilavlar da yapılmıyor o yüzdenNeden kesin
Günaydın canım ❤Günaydın hatunlar
Nasılsın tatlım benim diyet yalan olduGünaydın canım ❤
Iyiyim canım sen nasılsın,Nasılsın tatlım benim diyet yalan oldu
2 kilocuk almışım ☺Iyiyim canım sen nasılsın,
Kac kilo aldın bakalım :))
Cok değilmiş ama listeye dönmek istediğinde onu vermen gerekiyor2 kilocuk almışım ☺
Evet oyüzden takımın önünden geçmiyorumCok değilmiş ama listeye dönmek istediğinde onu vermen gerekiyor
Dikkat etsen verirsin zaten de hazır hissetmen önemli :)Evet oyüzden takımın önünden geçmiyorum
retro_hippoÇünkü bu kategori 3 taneydi.. tatlı,çorba,yemek hepsi vardı.. uzun zamandır pilavlar da yapılmıyor o yüzden
Biraz daha ozgurlugumun tadını cikarayimDikkat etsen verirsin zaten de hazır hissetmen önemli :)
Takıma ugra canım izne ayrılanların cogu kilo alıp dönüyor zaten :))
Bildirim gelmedi bana canımBildirim mi gitti acaba hem oy artıyor hem altta misafirler var
Hadi bakalım 1 kac ay daha tadını cıkar dönersin yine :))Biraz daha ozgurlugumun tadını cikarayim
Zayiflamakta istiyorum bogazimi tutamiyorum amaHadi bakalım 1 kac ay daha tadını cıkar dönersin yine :))
Bana da gelmedi canım tırnaklarımla kazıyorum resmen son 7 oyBildirim gelmedi bana canım
İçli köfte yemeZayiflamakta istiyorum bigazimi tutamiyorum ama
Yapmıyorum bayadir teyzemde ta Iğdır'da bana içli köfte yolla diyo olur dedimİçli köfte yeme
Aslında yazın daha kolay olur ben kısın daha cok acıkıyorum :))Zayiflamakta istiyorum bogazimi tutamiyorum ama
Oy farkı azalıyor bakalım bildirim gitse değişir belki :)Bana da gelmedi canım tırnaklarımla kazıyorum resmen son 7 oy