Zaman nasıl geçtiÖyle canım
Evet son 12 gün![]()

Annenler ne zaman geliyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaman nasıl geçtiÖyle canım
Evet son 12 gün![]()
Ben bakardım ama durumlar malum. Oglan da yatagımı işgal etmiş durumdaUyanık olanlar yarımşar saat benim bebeye bakıverin ben uyumak istiyorummmmmm![]()
Bak nasıl biliyorsunuz. Hep buralarda takılmaktan içine işlemiş cocugunEhh iyiden hallice yuvarlanıp gidiyoruz işte.ohh yeye yarasın bebişe ne o öyle diyet miyet daha fındık kadan sıpacık hep buradaki ablalarından öğreniyor bunları
![]()
İnşaallah canım benim, sagolasınEneee fındık kadar dedim iki karpuz kadar olmuş maşallah,sağlıkla hayırla al kucağına minnakı kuzum
![]()
Uyanık olanlar yarımşar saat benim bebeye bakıverin ben uyumak istiyorummmmmm![]()
Bir şekilde geçiyor canım :)Zaman nasıl geçti
Annenler ne zaman geliyor![]()
Sağolasın canım benim![]()
Senin KV ler nerde imiş bahcedeler mi imişBana yolla![]()
Hayırlısı ile kucağına alırsın inşaAllahBir şekilde geçiyor canım :)
Annemler bu ayın sonuna dogru geliyor. 1 hafta 10 gün kalacaklar![]()
Evet canımSenin KV ler nerde imiş bahcedeler mi imiş ☺
Halbuki okadar ramazan sofraları kurduk hiçmi canı çekip kaçamak yapmadı bu minnakBen bakardım ama durumlar malum. Oglan da yatagımı işgal etmiş durumdanevoş baksın. O müsait
Bak nasıl biliyorsunuz. Hep buralarda takılmaktan içine işlemiş cocugundiyet, estetik herşey burda
![]()
Amin canım. Veririm inşallah. :)Hayırlısı ile kucağına alırsın inşaAllah
Bize mutlaka haber ver![]()
Memlekette misin :)Evet canım
Aradım.ordalarmışArayıp biz geldik derse giderim
![]()
Yapıyoruz ama bana yarıyor demek ki 59 la hamile kaldım. Şuan 75 imHalbuki okadar ramazan sofraları kurduk hiçmi canı çekip kaçamak yapmadı bu minnak:))
He iyi iyi takılsınlar orda biraz daha☺Evet canım
Aradım.ordalarmışArayıp biz geldik derse giderim
![]()
Evet canım: )Memlekette misin :)
Yapıyoruz ama bana yarıyor demek ki 59 la hamile kaldım. Şuan 75 im![]()
Aynen biz böyle iyiyizHe iyi iyi takılsınlar orda biraz daha☺
Hmm ne güzel. Sana ve çocuklara iyi gelmiştir. Maratonlu bi okul dönemi daha bitti. Karneler iyi gelmiş galiba.Evet canım: )
Aynen biz böyle iyiyiz![]()
Aynen canım tatili hakettikHmm ne güzel. Sana ve çocuklara iyi gelmiştir. Maratonlu bi okul dönemi daha bitti. Karneler iyi gelmiş galiba.![]()
Gider gider bişey kalmaz minnak bir doğsun hele ,sen yine iyi beslen zaten uykusuz geceler azda büyüyünce peşinden koşmalar derken gider moral bozmak gibi olmasınMemlekette misin :)
Yapıyoruz ama bana yarıyor demek ki 59 la hamile kaldım. Şuan 75 im![]()
Pazartesi açıklanacak canım.
Kızların sınav sonuçları ne zaman açıklanacak bizimki 18 temmuz imiş![]()