- 3 Nisan 2019
- 1.550
- 4.136
saolasin canimallah yardımcın olsun
İyi geceler ablacımHadi ben kaçtım size hayırlı geceler
İnşallah canım çalışınca daha iyi olur senin için tabi .evde cok bulaniyorum insallah bebiş çabuk boyusede işime dönsem
yok canim4yaş farkimz var
kötü bir deyil ya günahina girmermeyim biraz mizmiz biri ve bende cok asabi ,hirsli biriyimAllah kolaylık versin ,iyi gecim versin diyeyim
Aman iyi olsun canım arada olur ufak tefek fikir ayrılıkları anne kız arasında oluyor napcankötü bir deyil ya günahina girmermeyim biraz mizmiz biri ve bende cok asabi ,hirsli biriyim
hadi gel bi öpüyim seni kiii
senni istanbuldami oturyorsun kukrimAman iyi olsun canım arada olur ufak tefek fikir ayrılıkları anne kız arasında oluyor napcan ☺
Oyy geldim geldim bende öpim seniihadi gel bi öpüyim seni kiii
Evet canımsenni istanbuldami oturyorsun kukrim
evet ama mardinde ankarda akrabalarim kuzenlerim varEvet canım
Sen Azerbaycan da miydin
bakuuu canim bakuu bekleriç sizleri buralaraOyy geldim geldim bende öpim seniinerde yasıyon kız sen
Anladım canım :))evet ama mardinde ankarda akrabalarim kuzenlerim var
Bende seni konyaya bekliyorum balllbakuuu canim bakuu bekleriç sizleri buralara
Bende geleyim mi etli ekmek yaparsın belkiBende seni konyaya bekliyorum balllbuarada sanki biara konuştuk nerelisin sormuştum gibi geldi amma bilemedim
iyiym canm sen nasılsn evet gecen sene baya oynuyordum :dByNkoaLa sen nasılsın geçen sene oyunda cok karsilasirdik :))
evüt canim inşallah konya soyuk olmali bence öylemiBende seni konyaya bekliyorum balllbuarada sanki biara konuştuk nerelisin sormuştum gibi geldi amma bilemedim
Evet bende annemi kaybettigim yeni idi uyuyamiyordum hiç o zaman sık karsilasiyorduk ordaiyiym canm sen nasılsn evet gecen sene baya oynuyordum :d
bu aralar ara verdm ama arada bakıom yine ilk göz agrım orası bnm
Kuzuuuum sensiz olurmu gelBende geleyim mi etli ekmek yaparsın belki