Gitme demedinkiSen onu gitmeden önce düşünecektin
oylemi dogum yilin kacSenden bahsediyorduk bizde iyi akşamlar benden büyüksün sanırım abla diyeyim
özledin mi bniTabi canım telefon resmen işkence
İyi canım çok şükür:)
İyi Akşamlar canim iyiyiz çok şükür sen nasılsıniy akşamlar nasilsinz k.k nin hatunlari
Kolay gelsin canım kalkabilirsem bende yapacağım:)ben gecegece temizlik yapiyorum siz ne yapiyorsuz
Demem mi gerekiyor:)Gitme demedinki
Yok özlemedim çünkü benim gözüm hep senin üstünde:)özledin mi bni
neler yaptın bensz
Aman boşver ne yapcan nasılsa gidiyorsunKolay gelsin canım kalkabilirsem bende yapacağım:)
94lüyümoylemi dogum yilin kac
Yok canım içine konanlardan dosya gibi:)Pembe mavi aldım ve zorla buldum:)Evet canım iyi olmuş düz mü aldın nasıl aldın :))
saolsin kukirim ne olsun işde hergün ayni işİyi Akşamlar canim iyiyiz çok şükür sen nasılsın
takiptesin yaniiiYok özlemedim çünkü benim gözüm hep senin üstünde:)
Yeter daha ne olsun :))Yok canım içine konanlardan dosya gibi:)Pembe mavi aldım ve zorla buldum:)
Onu dün yaptım :)Temizlik dediğim pano yaptım silikon ve malzemeler hala yerde duruyor.Çamaşır serilecek,2 parça ütü yapılacak:)Mutfakta 2 tepsi beni bekliyor.Eşime kurabiye falan yaptım:)Aman boşver ne yapcan nasılsa gidiyorsun
Gelince yaparsin
Tabi ki ne zannettin:)takiptesin yaniii
abowww
Bizimde öyle canım otomatiğe baglandik gidiyoruzsaolsin kukirim ne olsun işde hergün ayni iş
bende 90nim94lüyüm
He onları halledersin fazla birşey değil :)(Onu dün yaptım :)Temizlik dediğim pano yaptım silikon ve malzemeler hala yerde duruyor.Çamaşır serilecek,2 parça ütü yapılacak:)Mutfakta 2 tepsi beni bekliyor.Eşime kurabiye falan yaptım:)
Bizimde öyle canım otomatiğe baglandik gidiyoruz