- 3 Nisan 2019
- 1.550
- 4.136
allah rahmet eylesin canimEvet bende annemi kaybettigim yeni idi uyuyamiyordum hiç o zaman sık karsilasiyorduk orda
aciktim gece gece suz kizzKuzuuuum sensiz olurmu gel
etli ekmek,arabası , bamya çorbası,pilavüstü et, bıçak arası et ne istersen ortaya karışık
Su bikaçgündür dışarısı serin ama evler sıcak balım yani bizim öyle şuandaevüt canim inşallah konya soyuk olmali bence öylemi
Oy valla hepsinide severimKuzuuuum sensiz olurmu gel
etli ekmek,arabası , bamya çorbası,pilavüstü et, bıçak arası et ne istersen ortaya karışık
Amin inşallah sağolasın canımallah rahmet eylesin canim
bizdede ayin pişiyoruz resmen evdeSu bikaçgündür dışarısı serin ama evler sıcak balım yani bizim öyle şuanda
Gel balım gel misafirim ol hattaOy valla hepsinide severim
Zaten gelmek görmek istiyorum Mevlana dan dolayı inşallah nasip olur hayırlısı :))
Bacım gel sende bak kilo alır dönersin :))aciktim gece gece suz kizz
Oy canım benimGel balım gel misafirim ol hatta
evet hatrlıyorum demiştinEvet bende annemi kaybettigim yeni idi uyuyamiyordum hiç o zaman sık karsilasiyorduk orda
zaten bir kac kilo aldim şimdi 63.64kl olarimBacım gel sende bak kilo alır dönersin :))
Amin inşallah sağol canımevet hatrlıyorum demiştin
tekrar Allah rahmet eylesn canm
benmki resmen can skntısı hevesti
Hayirli geceler canımcanlar hepinzi öpüyorum allah rahatıik versin benim bebiş uyandi acikmişdir şimdi ben kacim hayirıi geceler.
zaten bir kac kilo aldim şimdi 63.64kl olarim
evet baya sarıyor hemdeAmin inşallah sağol canım
Evet sarıyor orası da :)
İyi geceler canım minnakı op yerimecanlar hepinzi öpüyorum allah rahatıik versin benim bebiş uyandi acikmişdir şimdi ben kacim hayirıi geceler.
zaten bir kac kilo aldim şimdi 63.64kl olarim
Ee beni geçmişinSöğürtmeyle ,çökertmede rekabet fark 8.benim garip lahmacunum te 38 lerde mi kalmış yerim ben onu yeeer
Giz o senmiydin gel bacım gel bi yüzümüz gülmicekEe beni geçmişinben 37
Giz o senmiydin gel bacım gel bi yüzümüz gülmicek