- 3 Nisan 2019
- 1.550
- 4.136
hayirli olsun canim tebrik ederim kac aylikEvet canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayirli olsun canim tebrik ederim kac aylikEvet canım
cokda iydi tavugu severim işte yarişama
Şöyle söyliyim evet bende kaç kere kesin birinci olur dediğim yemekler az oyda kalıyor.. tamamen kısmet olduğunu düşünüyorum. Çünkü gerçekten bütün sofralar ve yemekler birbirinden güzel.. zaten öyle açık ara bi oylamada yok.. oylar yakın..Diyceğim şu ki öncelikle herkese basarılar ama su kavonozd tavuk ve hurmalı sütlü tatlı yarısmacısı herkes gıbı oda cok emek etmıs ama ekmegı bile kendisi yapmıs kadıncagız. Ve aldıgı oy sadece %9 üzüldğm valla.en cok kıyma yemeklerı oy almıs ama ne bileyim onlar görüntüden oturuu basarılı duruyor ya d ben hıc et kıyma sevmedıgım ıcın tavuklu menu bana daha iyi göründü. Ay neysr ıste herkese basarılar. Not : kavanozda tavuk cevırme cok iyi duruyor ya nırmalde hataylu olarak künefe menusune oylamam gerekırdı ama bahsettıgım tavul menu daha cok bana hitap edıyor
Fark 7Şöyle söyliyim evet bende kaç kere kesin birinci olur dediğim yemekler az oyda kalıyor.. tamamen kısmet olduğunu düşünüyorum. Çünkü gerçekten bütün sofralar ve yemekler birbirinden güzel.. zaten öyle açık ara bi oylamada yok.. oylar yakın..
Bu arada bende hatayda yaşıyorum :)
Sağol canım 6 haftalıkhayirli olsun canim tebrik ederim kac aylik
Sağol hemşerimKirmizi pabuc Kuzum hayırlı olsun. Rabbim sağlıklı bir gebelik gecirmene yardımcı olsun sağlıklı hayırlı bir şekilde al miniğini kucağına inşallah
Ağlarım amaFark 7
Daha bildirim gidecek ağla bence deAğlarım ama
Yine yazıp gideceğimdeynepnaz bir ara gelip yazmıs yazmıs gıtmiş
Yatağını ayrı ser o zamandeynepnaz ben sana küstü m
sen ayrı ben ayrı yollar aşkımıza gölge düşürdü rduYine yazıp gideceğim
Yatağını ayrı ser o zaman
Herkesi öpüyorum en sulusundan
retro_hippo hadi gözün aydın
Neye gözüm aydın görmüyor musun fark nasıl azaldı.. bi açık ara birinci olamadımYine yazıp gideceğim
Yatağını ayrı ser o zaman
Herkesi öpüyorum en sulusundan
retro_hippo hadi gözün aydın
Gölge iyidir ,havalar sıcak malumsen ayrı ben ayrı yollar aşkımıza gölge düşürdü rdu
Gerçi şerbetli tatlılarda da sonraki bildirimle ben azerinden öne geçmiştimNeye gözüm aydın görmüyor musun fark nasıl azaldı.. bi açık ara birinci olamadım
Allah bana sen şansı versinGerçi şerbetli tatlılarda da sonraki bildirimle ben azerinden öne geçmiştim
Sütaş da onun oy verdiği kazandiretro_hippo Kazen sana oy vermiş
Genelde oy verdiği kaybediyor
Eğer kazanırsan Kazen de kazanmış olacak.İlk defa oy verdiği kazanacak
3 Sütaş yarışması oldu da bir katılmak nasip olmadı?Sütaş da onun oy verdiği kazandi