Yöresel Tarif Ramazan Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
Diyceğim şu ki öncelikle herkese basarılar ama su kavonozd tavuk ve hurmalı sütlü tatlı yarısmacısı herkes gıbı oda cok emek etmıs ama ekmegı bile kendisi yapmıs kadıncagız. Ve aldıgı oy sadece %9 üzüldğm valla.en cok kıyma yemeklerı oy almıs ama ne bileyim onlar görüntüden oturuu basarılı duruyor ya d ben hıc et kıyma sevmedıgım ıcın tavuklu menu bana daha iyi göründü. Ay neysr ıste herkese basarılar. Not : kavanozda tavuk cevırme cok iyi duruyor ya nırmalde hataylu olarak künefe menusune oylamam gerekırdı ama bahsettıgım tavul menu daha cok bana hitap edıyor
Şöyle söyliyim evet bende kaç kere kesin birinci olur dediğim yemekler az oyda kalıyor.. tamamen kısmet olduğunu düşünüyorum. Çünkü gerçekten bütün sofralar ve yemekler birbirinden güzel.. zaten öyle açık ara bi oylamada yok.. oylar yakın..

Bu arada bende hatayda yaşıyorum :)

Şöyle söyliyim evet bende kaç kere kesin birinci olur dediğim yemekler az oyda kalıyor.. tamamen kısmet olduğunu düşünüyorum. Çünkü gerçekten bütün sofralar ve yemekler birbirinden güzel.. zaten öyle açık ara bi oylamada yok.. oylar yakın..

Bu arada bende hatayda yaşıyorum :)
Fark 7 :KK24:

X