Yöresel Tarif Ramazan Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
nasilisn canim ya kac gun önceden dün un ucun plan yapmışdım kufara gedcekdım falan öyle iki günde bir küfora giden diyilmde, cocuk husuzlandi doktora goturmek zorunda kaldim kimsede kalmadi gidemedim o yüzden dun cok hirsliydim bura girdim mink beni etklmiemiş gec kalmisim burada:KK42:ya bu minikler yuzunden ben bisey yapamiyaorum cok yordular beni bari zahmetimizi yerde koymasinlar dun kizkimdim her sey bir birine karışdı o yüzdün canim
Anladım kuzum .Alllah kolaylık versin inşallah hayırlı evlat olurlar canım😘
Bazen öyle planladigimiz gibi gitmiyor ne yapalım sağlık olsun .☺️

Yine büyümüş canım yenisi doğana kadar 2 yaşını geçer benim ki doğumda daha 1.5 yaşında olacak ve ben emzirmem istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum
Bende 2 ye kadar emsin istiyorum bide wc ogrettikten sonra kismetse 2.yi istiyorum

Diyceğim şu ki öncelikle herkese basarılar ama su kavonozd tavuk ve hurmalı sütlü tatlı yarısmacısı herkes gıbı oda cok emek etmıs ama ekmegı bile kendisi yapmıs kadıncagız. Ve aldıgı oy sadece %9 üzüldğm valla.en cok kıyma yemeklerı oy almıs ama ne bileyim onlar görüntüden oturuu basarılı duruyor ya d ben hıc et kıyma sevmedıgım ıcın tavuklu menu bana daha iyi göründü. Ay neysr ıste herkese basarılar. Not : kavanozda tavuk cevırme cok iyi duruyor ya nırmalde hataylu olarak künefe menusune oylamam gerekırdı ama bahsettıgım tavul menu daha cok bana hitap edıyor
Ayy kiymetimi bilen biri daha cikti sonunda🤗
Tesekkurler canim:KK36:
Bizde sasirdik bu kk kadinlari sasirtio bazen boyle oylamada nasip bakalim🙃

Olsun böyle yorumlara ihtiyaç var bence de S Sabr-Sukur-Dua daha fazla oy hakediyordu ama daha geç değil bildirim gittikçe inşallah oylar akar tekrardan :KK45:
Demi🤣
Saol canim, sondan da birinci olmadim demem iste:rolleyes: sadece ztn birinci olmam diodum ama bu kadar az beklemiodum o kadan:KK70:

X