- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 36
Gel sev abla şimdi bir tane var zaten 10 aylık sevmelikNasıl sevilir şimdi bebek,ben bile özlüyorum bebek gördümmü.
Biz de boş durmuyoruz yani canım senin gibi 3 üz yapamasak daBen 8 yasindakini bilmiyodum
Gel sev abla şimdi bir tane var zaten 10 aylık sevmelik
Hamilemisin canımBiz de boş durmuyoruz yani canım senin gibi 3 üz yapamasak da
Alla alla bu ara herkes hamileHamilemisin canımhayırlı olsun bende beklemedeyim
Sağol canım senin bebek denküçük kızzz gel arkadaş ol banaHamilemisin canımhayırlı olsun bende beklemedeyim
Valla çok hazır değilim aslında hayırlısı artık ☺Alla alla bu ara herkes hamile
Kolay gelsin canımSağolasın canım benim, aynen artık akşam 20:30’a kadar çalışıyorum. Dolayısı ile, sabah işe gitmeden baktım baktım foruma, yoksa hiç bakamıyorum.
Sizler nasılsınız?❤
Olursa zaten aynı zamanda doğuma gideriz gibi ☺benim oğlan 18 aylık oldu memeye cok duskun olursa napcaz bilmiyorumSağol canım senin bebek denküçük kızzz gel arkadaş ol bana
Kaç haftalık kuzuSağol canım senin bebek denküçük kızzz gel arkadaş ol bana
Hayırlısı canımValla çok hazır değilim aslında hayırlısı artık ☺
Günaydın canlar
Benim için pek ayamadi ama ne güzel uyuyordum uyandirana kadar telefonu caldirip açtığımda uyuyor muydun demeleri yok mu sanki kendi marifetlerini bilmiyormuş gibi soruyorlar
Iyi canım sen nasılsın hava ısındı ya evin yolunu bulamıyoruzHayırlısı canım
Nasılsın bakalım
Günaydın ablam nasılsınGnaydınlarrr kim uyandırdı seniiii
Bende iyiyim çok şükür canim.Disarda misin kız sabah sabah dahaIyi canım sen nasılsın hava ısındı ya evin yolunu bulamıyoruz
Yok canım şimdi evdeyikBende iyiyim çok şükür canim.Disarda misin kız sabah sabah daha
He diyecektim erken baslamisin bugün gezmeyeYok canım şimdi evdeyik
Günaydın ablam nasılsınyaptınız mı düğünü ☺
Arkadaşın biri ne zoru varsa sabahın dokuzunda aradianlattı anlattı bende yarı uyanık dinlemiş gibi yaptim