• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
Uykudan fırsat. Bulsam bebek uyuyor ben uyuyorum kafa gidik bu aralar
Geçer inşaallah:)5-10 yıl sonra inan bu günleri arayacaksın en güzel zamanları :)Bak benimkiler 14.5 ve 9 oldular ben hala uyuyamıyorum:70:
Bu yıl çoğunluk 3-4 saat uyku ile dolaştım.Bugün bulaşık makinasını açtım boşaltılmış ben mi boşaltım yoksa eşim sabah mı boşaltmış hala bilmiyorum adam yok gelsin soracağım:70:

Geçer inşaallah:)5-10 yıl sonra inan bu günleri arayacaksın en güzel zamanları :)Bak benimkiler 14.5 ve 9 oldular ben hala uyuyamıyorum:KK70:
Bu yıl çoğunluk 3-4 saat uyku ile dolaştım.Bugün bulaşık makinasını açtım boşaltılmış ben mi boşaltım yoksa eşim sabah mı boşaltmış hala bilmiyorum adam yok gelsin soracağım:KK70:
Keşke ben de yasasam o duyguyu adam in bosalta bilme ihtimalini bile sevdim yani

Bende öyle bir ihtimal olmayınca keşke olsa :KK51:

Ama iki gündür sofra yeri temizliyor ben caktirmiyorim da bayağı iş yapacak anadan bağımsız olunca :D

Geçer inşaallah:)5-10 yıl sonra inan bu günleri arayacaksın en güzel zamanları :)Bak benimkiler 14.5 ve 9 oldular ben hala uyuyamıyorum:KK70:
Bu yıl çoğunluk 3-4 saat uyku ile dolaştım.Bugün bulaşık makinasını açtım boşaltılmış ben mi boşaltım yoksa eşim sabah mı boşaltmış hala bilmiyorum adam yok gelsin soracağım:KK70:
Eğer boşalttıysa çok mübarek adam bir çocuğu daha hakeder

Her zaman korumuyor işte 😂😂 misal ben
Beni çok korusun en çok beni korusun.Bölümde isteyen 2-3 arkadaşımız var.Her bu muhabbet yapıldığımda aklıma onlar geliyor.Çifter çifter onlara nasip etsin.

Beni çok korusun en çok beni korusun.Bölümde isteyen 2-3 arkadaşımız var.Her bu muhabbet yapıldığımda aklıma onlar geliyor.Çifter çifter onlara nasip etsin.
Aminnnnnn inşallah 🤲🏻

Back