- 8 Nisan 2017
- 56.971
- 300.351
- 698
Yok sağol el kol sana kalsın anacin basimda 3 adet var 12 yaş altıGel kız bir el vereyim sana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok sağol el kol sana kalsın anacin basimda 3 adet var 12 yaş altıGel kız bir el vereyim sana
bi sen bi de BirTutamMutluluk20 size dokunmayalım siz bi kerede 2-3 tane doğuruyorsunuzBizim bölüm boş durmuyor gelen doğuruyor
Bana bulaşmayın
Uykudan fırsat. Bulsam bebek uyuyor ben uyuyorum kafa gidik bu aralarSık sık gel okuyalım
O bilir artıkYine mi doğursun yaniDoğurmaya devam:)
Arkayı dörtleyelimYok sağol el kol sana kalsın anacin basimda 3 adet var 12 yaş altı
Aman Allah korusun38 oldum bu saatten sonra olmasınbi sen bi de BirTutamMutluluk20 size dokunmayalım siz bi kerede 2-3 tane doğuruyorsunuz
Olabilir öyle demek istedi galiba
Bak kukrim öyle demek istedi diyorYok canım estağfurullah:)Uzun dediysek bizde selvi boylu değiliz
Ooo tam zamanı 39-40. Süper annelik yaşıAman Allah korusun38 oldum bu saatten sonra olmasın
UNO ya 3 tanesi zor sigiyor dördüncü olursa bagaj a atarızArkayı dörtleyelim
Geçer inşaallah:)5-10 yıl sonra inan bu günleri arayacaksın en güzel zamanları :)Bak benimkiler 14.5 ve 9 oldular ben hala uyuyamıyorumUykudan fırsat. Bulsam bebek uyuyor ben uyuyorum kafa gidik bu aralar
Azıcık ekşin katayim ortama dedimBak kukrim öyle demek istedi diyor
Aman sus Allah korusunÇocuğu tek ve olmayanlar için 45-46 ya kadar yolu var ama ben çöktümOoo tam zamanı 39-40. Süper annelik yaşı
Araba değişirsin ne olacak ben hamileysem herkes hamile kalmalıUNO ya 3 tanesi zor sigiyor dördüncü olursa bagaj a atarız
Her zaman korumuyor işte misal benAman sus Allah korusunÇocuğu tek ve olmayanlar için 45-46 ya kadar yolu var ama ben çöktüm
Keşke ben de yasasam o duyguyu adam in bosalta bilme ihtimalini bile sevdim yaniGeçer inşaallah:)5-10 yıl sonra inan bu günleri arayacaksın en güzel zamanları :)Bak benimkiler 14.5 ve 9 oldular ben hala uyuyamıyorum
Bu yıl çoğunluk 3-4 saat uyku ile dolaştım.Bugün bulaşık makinasını açtım boşaltılmış ben mi boşaltım yoksa eşim sabah mı boşaltmış hala bilmiyorum adam yok gelsin soracağım
Eğer boşalttıysa çok mübarek adam bir çocuğu daha hakederGeçer inşaallah:)5-10 yıl sonra inan bu günleri arayacaksın en güzel zamanları :)Bak benimkiler 14.5 ve 9 oldular ben hala uyuyamıyorum
Bu yıl çoğunluk 3-4 saat uyku ile dolaştım.Bugün bulaşık makinasını açtım boşaltılmış ben mi boşaltım yoksa eşim sabah mı boşaltmış hala bilmiyorum adam yok gelsin soracağım
Beni çok korusun en çok beni korusun.Bölümde isteyen 2-3 arkadaşımız var.Her bu muhabbet yapıldığımda aklıma onlar geliyor.Çifter çifter onlara nasip etsin.Her zaman korumuyor işte misal ben
Nevo beni diskalifiye et oyları kankama ver ben kaçtımAraba değişirsin ne olacak ben hamileysem herkes hamile kalmalı
Aminnnnnn inşallahBeni çok korusun en çok beni korusun.Bölümde isteyen 2-3 arkadaşımız var.Her bu muhabbet yapıldığımda aklıma onlar geliyor.Çifter çifter onlara nasip etsin.
Kankan derkenNevo beni diskalifiye et oyları kankama ver ben kaçtım