- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 36
Bilmem öyle miymişimKirmizi pabuc hamile misin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmem öyle miymişimKirmizi pabuc hamile misin
Liseli vardı ya ah o liseliiiTabi pembe gözlükle r gözünde ilk defa sevgili yapmış daha yapamazdı çünkü
Sağol abla boş duranı Allah sevmezHamile misin hayırlı olsun
Değil misin sürpriz mi oldu devrem:)Bilmem öyle miymişim
Hayırlı olsun kuzu Allah kucağına almayı nasip etsin sağlık ileBilmem öyle miymişim
Hadi bakalım hayırlı olsunSağol abla boş duranı Allah sevmez
Kısacık etekli değildi yalnız hep pantolon giymeyi tercih etti kısaydı saçı daLiseli vardı ya ah o liseliii
Benim ki kısa idi ya orjinal boyuydu hiç oynamadım vallaKısacık etekli değildi yalnız hep pantolon giymeyi tercih etti kısaydı saçı da
Bende oynamazdım:)Benim ki kısa idi ya orjinal boyuydu hiç oynamadım valla
Yok valla niyetim o degil hepınız emek etmıssınız zaten tekntek cekıp tarif anlatmak en büyük emek ve kıymalı olanların ozellıkle goruntusu cok guzel ama ben kıyma et hıc yiyemem o yuzden tavuku begendım dedımBizim kıymalıları gömmeseydin iyiydi be kardeş ben 1 günümü verdim mesela o yemekler için
Boy vardı napalim yaniBende oynamazdım:)
Ben de şok kızBen sok hayırlı olsun
Elınize kolunuza saglık valla zaten en iyi olan kazancak ınsallahBizim kıymalıları gömmeseydin iyiydi be kardeş ben 1 günümü verdim mesela o yemekler için
Sürpriz yumurta ablaDeğil misin sürpriz mi oldu devrem:)
Aynen boyumuz uzundu ne yapalım:)Boy vardı napalim yani
Benim ortaokulda nerdeyse topuguma geliyordu herşey illa büyük alınırdı o kadar kolay değildi bir daha nirdaha forma almakBenim ki kısa idi ya orjinal boyuydu hiç oynamadım valla
Bizim bölüm boş durmuyor gelen doğuruyoray kim hamile?
Evet tavuğumuz hakettiği oyu alamadı yalan dünya işteYok valla niyetim o degil hepınız emek etmıssınız zaten tekntek cekıp tarif anlatmak en büyük emek ve kıymalı olanların ozellıkle goruntusu cok guzel ama ben kıyma et hıc yiyemem o yuzden tavuku begendım dedım
Kafam acıdıAynen boyumuz uzundu ne yapalım:)