• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
Keşke ben de yasasam o duyguyu adam in bosalta bilme ihtimalini bile sevdim yani

Bende öyle bir ihtimal olmayınca keşke olsa :KK51:

Ama iki gündür sofra yeri temizliyor ben caktirmiyorim da bayağı iş yapacak anadan bağımsız olunca :KK70:
Ama dün benim doğum günümdü boşaltsın bir zahmet:70:Her zaman boşaltmıyor ama arada yapar.Hatta sabah kahvaltıyı hazırlayıp beni kaldırdı onuda ekleyeyim:)

Ama dün benim doğum günümdü boşaltsın bir zahmet:KK70:Her zaman boşaltmıyor ama arada yapar.Hatta sabah kahvaltıyı hazırlayıp beni kaldırdı onuda ekleyeyim:)
Alkışlıyoruz enisteyi bu örnek davranış için :KK9::KK9::KK9:
Darısı başımıza

Ama dün benim doğum günümdü boşaltsın bir zahmet:KK70:Her zaman boşaltmıyor ama arada yapar.Hatta sabah kahvaltıyı hazırlayıp beni kaldırdı onuda ekleyeyim:)
Vovovvvvv abiye büyük alkış ders saatlerini at da benim adamı göndereyim feyz almaya abla

Azıcık ekşin katayim ortama dedim:KK70:
:skandal:
@BirTutamMutluluk20 :KK68:
Valla hasta iken ekmek arası yapıyor kendine bir iki kere bana isir diyor zaten hastası Ken insanın canı istemiyor

Çay demleyip de getirmez yani

Zaten ona göre kahvaltıda çay gereksiz ..ben hazirlamayacak olursam ayakta yer geçer ://

:skandal:
@BirTutamMutluluk20 :KK68:

Valla hasta iken ekmek arası yapıyor kendine bir iki kere bana isir diyor zaten hastası Ken insanın canı istemiyor

Çay demleyip de getirmez yani

Zaten ona göre kahvaltıda çay gereksiz ..ben hazirlamayacak olursam ayakta yer geçer ://
Bizim 17 yıl oldu.Zamanla bu hale geldi canım yoksa eskiden kılı oynamazdı.3-4 yıldır daha çok yardım ediyor.

Back