Maşaallah canım rabbim dağına göre kar verirmiş demek zamanı geldi:)Sürpriz yumurta abla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşaallah canım rabbim dağına göre kar verirmiş demek zamanı geldi:)Sürpriz yumurta abla
Eteğimiz kısa değildi bulamadık diyoruzKafam acıdı
TeşekkürlerElınize kolunuza saglık valla zaten en iyi olan kazancak ınsallah
Ahh gençlik ahhAynen boyumuz uzundu ne yapalım:)
Ben kacayim ozaman bölüm de bulaşıcılık varsaBizim bölüm boş durmuyor gelen doğuruyor
Bana bulaşmayın
Valla onu bilmem de inşallah uslu bir çocuğum olur artık benim de yoksa huniMaşaallah canım rabbim dağına göre kar verirmiş demek zamanı geldi:)
Sen yaşlandıysan ben ne yapayımAhh gençlik ahh
Ben istifa ediyorumBen kacayim ozaman bölüm de bulaşıcılık varsa
Sen yaslanmamanin formülünü bulmusun susSen yaşlandıysan ben ne yapayım
Amin inşaallah bol bol okuyup üfleyelim:)Valla onu bilmem de inşallah uslu bir çocuğum olur artık benim de yoksa huni
Abi emekli olunca senden emeklilik bebesi bekliyorumBizim bölüm boş durmuyor gelen doğuruyor
Bana bulaşmayın
Boyumus uzundu ne yapalım diyorsun ya yoksa sen bana kısa mi demek istiyorsun diyorumEteğimiz kısa değildi bulamadık diyoruz
Gel kız bir el vereyim sanaBen kacayim ozaman bölüm de bulaşıcılık varsa
Sen yaslanmamanin formülünü bulmusun sus
Olabilir öyle demek istedi galibaBoyumus uzundu ne yapalım diyorsun ya yoksa sen bana kısa mi demek istiyorsun diyorum
Aynen abla senin duan geçiyor banaAmin inşaallah bol bol okuyup üfleyelim:)
Yok canım estağfurullah:)Uzun dediysek bizde selvi boylu değilizBoyumus uzundu ne yapalım diyorsun ya yoksa sen bana kısa mi demek istiyorsun diyorum
Sık sık gel okuyalımAynen abla senin duan geçiyor bana
Yine mi doğursun yaniDoğurmaya devam:)Kapatalım dükkanı en fazla çocuk BirTutamMutluluk20 da var o devralsin