Çok arsızım çokDaha ne istiyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok arsızım çokDaha ne istiyorsun
Niye geçsin ya:)yok abla benim olmaz artık o iş
Bende de yok daha
Biraz gamsizsin galibaÇok arsızım çok
Değer verip oylama ya geldiğiniz için teşekkür ederimDiyceğim şu ki öncelikle herkese basarılar ama su kavonozd tavuk ve hurmalı sütlü tatlı yarısmacısı herkes gıbı oda cok emek etmıs ama ekmegı bile kendisi yapmıs kadıncagız. Ve aldıgı oy sadece %9 üzüldğm valla.en cok kıyma yemeklerı oy almıs ama ne bileyim onlar görüntüden oturuu basarılı duruyor ya d ben hıc et kıyma sevmedıgım ıcın tavuklu menu bana daha iyi göründü. Ay neysr ıste herkese basarılar. Not : kavanozda tavuk cevırme cok iyi duruyor ya nırmalde hataylu olarak künefe menusune oylamam gerekırdı ama bahsettıgım tavul menu daha cok bana hitap edıyor
Benim adam geri kafali lise yi zor bitirdimNiye geçsin ya:)
Daha gençsiniz olmaması normal ben yaşlandım
Hep onların yüzünden :)Benim eşimde müsade etmedi şimdi istersen tıp oku diyorÖyle kolaydıBenim adam geri kafali lise yi zor bitirdim
Akıllı adamHep onların yüzünden :)Benim eşimde müsade etmedi şimdi istersen tıp oku diyorÖyle kolaydı
Lise de bile öyle kiskancti ki neler neler yaptı bana bende bulunmaz Hint kumaşı olduğu için kendileri hic ses etmedimHep onların yüzünden :)Benim eşimde müsade etmedi şimdi istersen tıp oku diyorÖyle kolaydı
Cok mu acık oylama oldu benımkıDeğer verip oylama ya geldiğiniz için teşekkür ederim
O zamanlar tabi ayaklar havada geziyor minikLise de bile öyle kiskancti ki neler neler yaptı bana bende bulunmaz Hint kumaşı olduğu için kendileri hic ses etmedim
Aferin sanaLise de bile öyle kiskancti ki neler neler yaptı bana bende bulunmaz Hint kumaşı olduğu için kendileri hic ses etmedim
Yok bizde aynı şeyi söyledik:)Üzülmemesini daha fazlasını hakettiğini belirttik:)Cok mu acık oylama oldu benımkı
Olsun böyle yorumlara ihtiyaç var bence de S Sabr-Sukur-Dua daha fazla oy hakediyordu ama daha geç değil bildirim gittikçe inşallah oylar akar tekrardanCok mu acık oylama oldu benımkı
Çok safmisim abla ben yaaaAferin sana
Bizim kıymalıları gömmeseydin iyiydi be kardeş ben 1 günümü verdim mesela o yemekler içinCok mu acık oylama oldu benımkı
Hepimiz yaptık o hataları canımÇok safmisim abla ben yaaa
Tabi pembe gözlükle r gözünde ilk defa sevgili yapmış daha yapamazdı çünküO zamanlar tabi ayaklar havada geziyor minik
Hamile misin hayırlı olsunBizim kıymalıları gömmeseydin iyiydi be kardeş ben 1 günümü verdim mesela o yemekler için
Ben sok hayırlı olsunKirmizi pabuc hamile misin