- 25 Ağustos 2018
- 7.727
- 27.992
- 468
Heryer soğan buralarda atiimmi resminiSoğan mi kaldı evvab soğanlar göbek yaptı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Heryer soğan buralarda atiimmi resminiSoğan mi kaldı evvab soğanlar göbek yaptı
Neye geç kaldın kuzumiy aksamlar gec kaldim işte küçük bebekli olan zaman böylece herşeye gec kalirsin.ya biz annelerin hakkini kim ödiycek
Heryer soğan buralarda atiimmi resmini
Orası öyledir burda hepsi kartardi artık tohum veriyorHeryer soğan buralarda atiimmi resmini
Hayırdır Pinkiy aksamlar gec kaldim işte küçük bebekli olan zaman böylece herşeye gec kalirsin.ya biz annelerin hakkini kim ödiycek
Nasılsın fıstık :))Neye geç kaldın kuzum
İyiyim kuzum sen nasılsın saçımı boyadım vaktin dolmasını bekliyorum :))Hayırdır Pink
Nasılsın fıstık :))
Ne renkİyiyim kuzum sen nasılsın saçımı boyadım vaktin dolmasını bekliyorum :))
KahverengiNe renk
Tam da bugün kızıl konusu açıldı ona bakmistim üzerine sen saç boyuyorim yazdın kızıl mi diyecektimKahverengi
Yok ya kızıl yoruyorTam da bugün kızıl konusu açıldı ona bakmistim üzerine sen saç boyuyorim yazdın kızıl mi diyecektim
Sihhatler olsun
İnşaallah canım ama geç kalmış sayılmazsın:)Ben hiç okumayı dusunmedigim için ÖSS ye bile girmemistim
Ahh kafam şimdi ki aklım olsa okurdum
Bazen gidip geldikçe önlükleri görüyorum ahh diyorum kızım oğlum da böyle olsa
İnşallah istedikleri bölümü kazanırlar
Beyazların erken çıkmış benim bile yok:)Çok akıyor her yer batıyor beyazlar var bende ondan boyuyorum :)))
Hoş yokken de boyuyorum:)
İki senedir var :)) demek senden daha çok cilekesim nevosBeyazların erken çıkmış benim bile yok:)
Yada ben çok arsızımBizim genetik canım annemin 50 den sonra oldu:)İki senedir var :)) demek senden daha çok cilekesim nevos
Bizimde genetik annemin de erken beyazlamistiYada ben çok arsızımBizim genetik canım annemin 50 den sonra oldu:)
Biz çabukta yaşlanmıyoruzTek talihim bu galibaBizimde genetik annemin de erken beyazlamisti
Görüyorsun burda da kara bahtim.kor talihim devreye girmiş
Daha ne istiyorsunBiz çabukta yaşlanmıyoruzTek talihim bu galiba
yok abla benim olmaz artık o işİnşaallah canım ama geç kalmış sayılmazsın:)
Bende de yok dahaBeyazların erken çıkmış benim bile yok:)