• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
Nevom naber ? Özlemişsindir beni:) sisteme ayak uyduramadım girmiyorum foruma girince de estetik sayfalarına bakınca moralim bozuluyor:) nasıl gidiyor yarışmalar bitti mi?
İyiyim canım sağol sen nasılsın😍Özledim tabi❤😘
Aslında sık takılınca alışmak daha kolay:)
Biz eski sistemi unuttuk bile:)
İyi gidiyor canım ;)
Ramazan sofraları oylaması var oda biraz uzun sürecek:)

İyiyim canım sağol sen nasılsın😍Özledim tabi❤😘
Aslında sık takılınca alışmak daha kolay:)
Biz eski sistemi unuttuk bile:)
İyi gidiyor canım :KK66:
Ramazan sofraları oylaması var oda biraz uzun sürecek:)

İyiiym canım bende şükür, seviyorum seni :KK200:bak o olabilir ben çözemeyince bıraktım açmadım forumu bugün telden açınca sayısız hoşgeldiniz mesajı geldi:) zaman geçirmek lazım çözmek için ben eskide kaldım :) seçimden sonrada tatiller yazın da giremiyorum özledim buradaki şamatayı :)

İyiiym canım bende şükür, seviyorum seni :KK200:bak o olabilir ben çözemeyince bıraktım açmadım forumu bugün telden açınca sayısız hoşgeldiniz mesajı geldi:) zaman geçirmek lazım çözmek için ben eskide kaldım :) seçimden sonrada tatiller yazın da giremiyorum özledim buradaki şamatayı :)
Aynen canım sık sık gel yoksa bir süre sonra tamamen bırakırsın😊Biz sen olmadan ne yaparız 😘
Bende seni seviyorum 😍

Aynen canım sık sık gel yoksa bir süre sonra tamamen bırakırsın😊Biz sen olmadan ne yaparız 😘
Bende seni seviyorum 😍

Cansın sen ya :KK200: yüreğini sevdiğim :KK36: seçimden sonra Assosdayım gidene kadar takılırım matematiği çözerim inaşallah zeki kadınım aslında ama sistem zorladı :) çok öpüyorum seni kolay gelsin

Cansın sen ya :KK200: yüreğini sevdiğim :KK36: seçimden sonra Assosdayım gidene kadar takılırım matematiği çözerim inaşallah zeki kadınım aslında ama sistem zorladı :) çok öpüyorum seni kolay gelsin
Oooohhh sefan olsun canım benim:60:
Sen yaparsın zeki kadınsın 😍
Sağol canım çok öptüm:60:

Merhaba kizlar
Kompostolarim oldu dolaba kaldirdim bile bir tanesini de actim kizim icin cok guzel olmus valla🤭
IMG_20190612_145549.jpg

Back