Gider canım daha 15 -17 gün var:)Bildirim gitmeyecek mi bir daha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gider canım daha 15 -17 gün var:)Bildirim gitmeyecek mi bir daha
Git cnm şaka yapıyorum benGideceğim canım 10 aydır gitmedim bu benim hakkım:)
Sen gidişimi boşver dönüşümü düşün oraya odaklanGit cnm şaka yapıyorum ben
Hakkindir canım git güzel bir tatil yap inşallah iyi gör iyi bırak sevdikleriniGideceğim canım 10 aydır gitmedim bu benim hakkım:)
İnşaallah canım benim sağolHakkindir canım git güzel bir tatil yap inşallah iyi gör iyi bırak sevdiklerini
Dönüşüm muhteşem olacak diyorsunSen gidişimi boşver dönüşümü düşün oraya odaklan
Aynen öyleDönüşüm muhteşem olacak diyorsun
Aynen öyle
İyiyim canım sağol sen nasılsınÖzledim tabi❤Nevom naber ? Özlemişsindir beni:) sisteme ayak uyduramadım girmiyorum foruma girince de estetik sayfalarına bakınca moralim bozuluyor:) nasıl gidiyor yarışmalar bitti mi?
İyiyim canım sağol sen nasılsınÖzledim tabi❤
Aslında sık takılınca alışmak daha kolay:)
Biz eski sistemi unuttuk bile:)
İyi gidiyor canım
Ramazan sofraları oylaması var oda biraz uzun sürecek:)
Aynen canım sık sık gel yoksa bir süre sonra tamamen bırakırsınBiz sen olmadan ne yaparızİyiiym canım bende şükür, seviyorum seni bak o olabilir ben çözemeyince bıraktım açmadım forumu bugün telden açınca sayısız hoşgeldiniz mesajı geldi:) zaman geçirmek lazım çözmek için ben eskide kaldım :) seçimden sonrada tatiller yazın da giremiyorum özledim buradaki şamatayı :)
Aynen canım sık sık gel yoksa bir süre sonra tamamen bırakırsınBiz sen olmadan ne yaparız
Bende seni seviyorum
Oooohhh sefan olsun canım benimCansın sen ya yüreğini sevdiğim seçimden sonra Assosdayım gidene kadar takılırım matematiği çözerim inaşallah zeki kadınım aslında ama sistem zorladı :) çok öpüyorum seni kolay gelsin
benim neden haberim yokAslının dediği gibi başka işler peşindeyim iş değilde eğlence gibi aslında ama söylemem
Nevreste mmmmm bildirim isitoyruzOrtalığı karıştırmayın
A slm nasılsınSelaaaamm :)
iyiyim canım sen nasılsın bi gelip bakayım dedmA slm nasılsın