- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- 798
Keske oylar bizim olsa dimi kankaBildirik gidecekmiş ya daha belki dengeler bozulur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keske oylar bizim olsa dimi kankaBildirik gidecekmiş ya daha belki dengeler bozulur
Bir sana bir bana gelse yeterKeske oylar bizim olsa dimi kanka
1 sen ol ben 2 olurum taaamBir sana bir bana gelse yeter
Burda yağmur yağdı hava kapalı sabahtan beri bunaltıcı bir sıcak var ne sıcak ne serin tuhaf bir havaKeske burda da hava kapali olsa oglenleri sicaktan camasir asamadim valla simdi asicam
İnsan da ne nankor dimi sicak olunca soguk spguk olunca sicak istiyoruzBurda yağmur yağdı hava kapalı sabahtan beri bunaltıcı bir sıcak var ne sıcak ne serin tuhaf bir hava
Kukri ufle bizi ucalimKukrim üfür bizi
Sıcak olunca klima açıyoruz sıkıntı yok da benim ev çok boğucu kanki ya kışın çok sıcak oluyor petek kapatıyorum ayar kaçıyorİnsan da ne nankor dimi sicak olunca soguk spguk olunca sicak istiyoruz
Kukrim bizi birinciliğe götürKukri ufle bizi ucalim
Benim de cocukluktan kalma aliskanlik ne kadar sicak olursa olsun en azindan karnimin ustunu mutlaka orterimSıcak olunca klima açıyoruz sıkıntı yok da benim ev çok boğucu kanki ya kışın çok sıcak oluyor petek kapatıyorum ayar kaçıyor
Yazında sicak diye klima açıyoruz maşallah çok soğuk oluyor
Hiç ortası yok ben her daim üstümü ortmeden uyuyorum geceleri
Eşim gibi ince bir çarşaf dahi olsa örtecekBenim de cocukluktan kalma aliskanlik ne kadar sicak olursa olsun en azindan karnimin ustunu mutlaka orterim
Sizin ev kombisiz mi 28 dereceEşim gibi ince bir çarşaf dahi olsa örtecek
Ben hiç ortunemiyorim çocuklar da aynı kışın evin en düşük sıcağı 28
Kombi yok bizde burda gaz yok zatiSizin ev kombisiz mi 28 derece