- 8 Nisan 2017
- 56.971
- 300.405
- 698
İyi yapmışsın bende kızı uyutacagim da hava yağışlı kasvetli iyusa da ben de sekerlesem azıcıkiyiyim canım sen nasılsın bi gelip bakayım dedm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi yapmışsın bende kızı uyutacagim da hava yağışlı kasvetli iyusa da ben de sekerlesem azıcıkiyiyim canım sen nasılsın bi gelip bakayım dedm
Bende uyudu uyucam yaaa hava burada da çok kapalıİyi yapmışsın bende kızı uyutacagim da hava yağışlı kasvetli iyusa da ben de sekerlesem azıcık
Burda çok gök gürültüsü var ağır agir atıyor yağmurBende uyudu uyucam yaaa hava burada da çok kapalı
Dun öyleydi valla burada çok aşırı yağış gok gürültüsü vardı tirstim çok vallaBurda çok gök gürültüsü var ağır agir atıyor yağmur
Assostaysanız isabel e uğrayın bir kahvesini için :)Cansın sen ya yüreğini sevdiğim seçimden sonra Assosdayım gidene kadar takılırım matematiği çözerim inaşallah zeki kadınım aslında ama sistem zorladı :) çok öpüyorum seni kolay gelsin
Bana da gelir dimi
Künefe bile yokmu hep kendilerine mi yapıyorlarUğrarız uğruyoruz da her yaz amme mantı yok kek de ikram da =366046] isabel [/USER] hahhahah ay çok pisim ya hahhah
çay var çekirdek var limonlu soda buzlu çay var :)))))))))))))Künefe bile yokmu hep kendilerine mi yapıyorlar
Ne ekmişler bu sene bahçeden yeşil soğan falan topla sende yeşlliklerden götür gitçay var çekirdek var limonlu soda buzlu çay var :)))))))))))))
gecen sene İsabel ekiyordu bu sene pazar çantası doldurum bari:))))Ne ekmişler bu sene bahçeden yeşil soğan falan topla sende yeşlliklerden götür git
Tavuklari da var zannimca 2 tane de tavugun ayagini baglayip alsinNe ekmişler bu sene bahçeden yeşil soğan falan topla sende yeşlliklerden götür git
İnşallah bana gelirBana da gelir dimi
Soğan mi kaldı evvab soğanlar göbek yaptıNe ekmişler bu sene bahçeden yeşil soğan falan topla sende yeşlliklerden götür git
Kanka sogani bos ver de beyti kebap fena geliiSoğan mi kaldı evvab soğanlar göbek yaptı
Hayirdir kankaBir sürü işim var ama benim canım sıkılıyor ://
Evim iş dolu hava kapalı iş yapasim yok her zaman ki gibi duş alıp yatıp uyuyasim var benimHayirdir kanka
Bildirik gidecekmiş ya daha belki dengeler bozulurKanka sogani bos ver de beyti kebap fena gelii
Keske burda da hava kapali olsa oglenleri sicaktan camasir asamadim valla simdi asicamEvim iş dolu hava kapalı iş yapasim yok her zaman ki gibi duş alıp yatıp uyuyasim var benim