- 29 Nisan 2015
- 31.363
- 105.540
- 598
Evet kuzu normal zamandaki gibi olurmu diye merak ettim yapsammıki diye tadı degişiyomu acepİnsallah iyidir
Goyce alcasi(erik) mi canim?alcadan olur da ben pek sevmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet kuzu normal zamandaki gibi olurmu diye merak ettim yapsammıki diye tadı degişiyomu acepİnsallah iyidir
Goyce alcasi(erik) mi canim?alcadan olur da ben pek sevmiyorum
visne recelimiDayanamadim cektim fotoyarin kizarinca da cekerimsiselerin uzerindeki etiketler sizi yaniltmasin normal meyve suyu siseleri cunku kullandikca atmayip biriktiriyorum
Eki Görüntüle 2277843
Aynen abla birde seninkiler büyük genç illa fazladan koyuluyor :)1 büyük garanti :)Birde minik olur:)Az koymaya çalışıyorum ama pek mümkün olmuyor:)
Hic bir bozulma olmuyor canim hatta ben bu gun videosunu da bulmustum yarin atarim burayaEvet kuzu normal zamandaki gibi olurmu diye merak ettim yapsammıki diye tadı degişiyomu acep
Hayir canim kompostosuvisne recelimi
Tamam kuzu ,buarada valla ellerine sağlık çok güzel görünüyor Rabbim agız tadıyla yedirmeyi nasip etsin ben daha bişey yapmadım çilek reçeli düşünüyorum bi yapabilirsemHic bir bozulma olmuyor canim hatta ben bu gun videosunu da bulmustum yarin atarim buraya
Hayir canim kompostosu
Aynen canım 2 ayakkabı alın yeter diyorum. Babet-sandalet:)Yok spor ayakkabıları da alalım:)Aynen abla birde seninkiler büyük genç illa fazladan koyuluyor :)
EE yanii her hava şartını düşünmek lazım napsınlarAynen canım 2 ayakkabı alın yeter diyorum. Babet-sandalet:)Yok spor ayakkabıları da alalım:)
Ellerine sağlık canım çok güzel görünüyor Allah sağlık ile tüketmeyi nasip etsin inşallahDayanamadim cektim fotoyarin kizarinca da cekerimsiselerin uzerindeki etiketler sizi yaniltmasin normal meyve suyu siseleri cunku kullandikca atmayip biriktiriyorum
Eki Görüntüle 2277843
Sağol ablacım ❤Allah kolaylık versin
Tamam kuzu ,buarada valla ellerine sağlık çok güzel görünüyor Rabbim agız tadıyla yedirmeyi nasip etsin ben daha bişey yapmadım çilek reçeli düşünüyorum bi yapabilirsem
Tesekkur ederim kizlarben cilege yetisemedim ya bizim burda bitti bilebi de agustos gibi olur o zaman yaparim artikEllerine sağlık canım çok güzel görünüyor Allah sağlık ile tüketmeyi nasip etsin inşallah
anladm cnm güzel görünuyorHic bir bozulma olmuyor canim hatta ben bu gun videosunu da bulmustum yarin atarim buraya
Hayir canim kompostosu
Yok ev kıyafeti,yok pijama,gezmelik gibi gibi bu liste uzarEE yanii her hava şartını düşünmek lazım napsınlar
kolay gelsin ablaYok ev kıyafeti,yok pijama,gezmelik gibi gibi bu liste uzar
Gitmeden anketi kapat benceBizim ev serin vallahi İyidir canım çok şükür:)Hafta sonu ailemin yanına gideceğim.Valiz hazırlama,çamaşır,kışlıklar,dolaplar,toparlama günler geçip gidiyor:)
Yok dönüşte kapatacağım :)Dua et çok kalmayayım:)Gitmeden anketi kapat bence
Sağol canımkolay gelsin abla
Geldim canım oğluna pasta yaptım apartmandaki kankalarini çağırdık kutladık şimdi gitti misafirler birazdan eşim gelecek bir bakayım dedim sen nasılsın :))Minik Duduklu Tencere hanımmmm nerelerdesin
Bildirim gitmeyecek mi bir dahaYok dönüşte kapatacağım :)Dua et çok kalmayayım:)