• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
Amiiin ablacım çevrem çok destek oldu gaza getirdiler sen işi ilerler küçük bi mekan kiralarız ilerde filan diye şimdilik instada sayfa açtım küçük bir adım attım rabbim utandırmasın 🤲🏻
Canım hayırlı olsun Rabbim yardımcın olsun. Çok güzel çok mutlu oldum Rabbim utandırmasın :KK68: :KK15:

Bizim ev serin vallahi :-)İyidir canım çok şükür:)Hafta sonu ailemin yanına gideceğim.Valiz hazırlama,çamaşır,kışlıklar,dolaplar,toparlama günler geçip gidiyor:)
Zıbınlan geziyom evde :KK48:.Okullarda tatil oluyor negüzel abla hayırlı yolculuklar şimdiden :KK68: . ahh o valizlerin birde boşaltması var :))

Zıbınlan geziyom evde :KK48:.Okullarda tatil oluyor negüzel abla hayırlı yolculuklar şimdiden :KK68: . ahh o valizlerin birde boşaltması var :))
Sağol canım benim:60:
Evet boşaltması zor :)Annem gidince dolap ayarlar boşaltırız gelince tekrar doldururuz:)Sonra burada yine boşaltırız:70:

gel beraber takılak çaya bisküvi batırak:KK48::olamaz:
2277832
çay benden bıyırr :KK52: :KK52:

iyiyim beya valla pasta işine başladım evde yapıyorum satıyorum bu aralar hep bi işlere giriyorum bu sefer tutturacağım galiba :KK70: yazdıktan sonra ablam aradı onunla konuştuk sonra döndüm buraya yine ☺ Kızanı uyutuyorum ☺

Ay abla ben bu aralar hep bi işler yapayım peşindeyim inşallah bu sefer tutulur da devam ederim hayalimdi de zaten pastacılık umarım güzel işler yaparım 🤲🏻
Kimlere satıyorsun peki? İnt satışı falan mı?

Sağol canım benim:KK60:
Evet boşaltması zor :)Annem gidince dolap ayarlar boşaltırız gelince tekrar doldururuz:)Sonra burada yine boşaltırız:KK70:
Ben Yoruldum düşününce:KK48:

Back