- 28 Mayıs 2015
- 7.519
- 27.772
- 548
Sağolasın ablacım hayırlısıyla inşallahSüper olur canım sen zaten çok beceriklisin her şeyi yaparsın
Kosgeb desteği alırsın canım:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağolasın ablacım hayırlısıyla inşallahSüper olur canım sen zaten çok beceriklisin her şeyi yaparsın
Kosgeb desteği alırsın canım:)
gel beraber takılak çaya bisküvi batırakTakıl takıl takılmak güzeldir
cümlemizden inşallah canım amin canımmm yaparsın sen
Iyiiym abla sen nasılsın ❤Merhaba nasılsınız hanımlar
Canım hayırlı olsun Rabbim yardımcın olsun. Çok güzel çok mutlu oldum Rabbim utandırmasınAmiiin ablacım çevrem çok destek oldu gaza getirdiler sen işi ilerler küçük bi mekan kiralarız ilerde filan diye şimdilik instada sayfa açtım küçük bir adım attım rabbim utandırmasın
Sağol kankacimcok şükür iyiyim kankacım bende Allah kolaylık versin kankacım hayırlı işleriniz olsun.
Sağol canım amiiiin Allah razı olsunCanım hayırlı olsun Rabbim yardımcın olsun. Çok güzel çok mutlu oldum Rabbim utandırmasın
İyiyim canım benim sağolIyiiym abla sen nasılsın ❤
Zıbınlan geziyom evde .Okullarda tatil oluyor negüzel abla hayırlı yolculuklar şimdiden . ahh o valizlerin birde boşaltması var :))Bizim ev serin vallahi İyidir canım çok şükür:)Hafta sonu ailemin yanına gideceğim.Valiz hazırlama,çamaşır,kışlıklar,dolaplar,toparlama günler geçip gidiyor:)
Bugün evdeyim ama simdi telefonda liste yapıyorumİyiyim canım benim sağol
Çalışıyor musun:)
Sağol canım benimZıbınlan geziyom evde .Okullarda tatil oluyor negüzel abla hayırlı yolculuklar şimdiden . ahh o valizlerin birde boşaltması var :))
bu cumartesi gidiyor musunuz şimdi :)Sağol canım benim
Evet boşaltması zor :)Annem gidince dolap ayarlar boşaltırız gelince tekrar doldururuz:)Sonra burada yine boşaltırız
gel beraber takılak çaya bisküvi batırak
Kimlere satıyorsun peki? İnt satışı falan mı?iyiyim beya valla pasta işine başladım evde yapıyorum satıyorum bu aralar hep bi işlere giriyorum bu sefer tutturacağım galiba yazdıktan sonra ablam aradı onunla konuştuk sonra döndüm buraya yine ☺ Kızanı uyutuyorum ☺
Ay abla ben bu aralar hep bi işler yapayım peşindeyim inşallah bu sefer tutulur da devam ederim hayalimdi de zaten pastacılık umarım güzel işler yaparım
Kolay gelsin diyet listesi mi:)Bugün evdeyim ama simdi telefonda liste yapıyorum
Evet canım:)bu cumartesi gidiyor musunuz şimdi :)
Ben Yoruldum düşününceSağol canım benim
Evet boşaltması zor :)Annem gidince dolap ayarlar boşaltırız gelince tekrar doldururuz:)Sonra burada yine boşaltırız
bisküvide benden o zamanEki Görüntüle 2277832 çay benden bıyırr
hayırlısı ile gidin inşallah canım:)Evet canım:)
Alıştık ne yapalım :)Ama çok sık gitmiyorum ondan sorun olmuyor:)Ben Yoruldum düşününce