İyi geçer inşaallahhayırlısı ile gidin inşallah canım:)
benimde sınavım var cumartesi pazar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi geçer inşaallahhayırlısı ile gidin inşallah canım:)
benimde sınavım var cumartesi pazar
inşallah canımİyi geçer inşaallah
Şimdilik hısım akraba tanıdık gidiyorum instagram da açtım reklam olsun sermayesiz başladığım için yavaş ilerliyorum.Kimlere satıyorsun peki? İnt satışı falan mı?
bisküvide benden o zaman
iyi geldii i:):)Eki Görüntüle 2277841 bandırak yiyek :)))
Valla ben 3 kişininkini çok diyodum abla kimbilir sen kaç valiz hazırladın :)Alıştık ne yapalım :)Ama çok sık gitmiyorum ondan sorun olmuyor:)
iyi geldii i:):)
iy sukur cnm herzmanki gbi ugras dur sen nasilsingördüm kuzu olmayanlara seslendimm
nasılsın bakalım bugun
aynı canım bende de farklı birşey yok :)iy sukur cnm herzmanki gbi ugras dur sen nasilsin
ellerine sağlık .at bakalım bende deneyecegim dediğin gibiEveeet visne kompostosu bitti3 kilodan bir litrelik siselerle tami tamina 14 sise cikti.battaniyeye sardim sabah acinca foto aticam size
İnsallah iyidir1 hafta olmuş canımHasta olduğu için merak ediyoruz
Goyce alcasi(erik) mi canim?alcadan olur da ben pek sevmiyorumBirTutamMutluluk20 kuzu göyce yahşi olarmı yaptınmı heç
aa ne guzelmis benim kizla kursa baslamam zor Allah kolaylik versin şimdiden:)Ne yapalım canım olmayınca da olmuyor evde pasta yapmaya başladım pastacılık kursuna da başlayacağım Ağustos’ta kayıtlar başlıyormuş sanırım
Yok abla dükkanla ilgili alımlar babam bana bırakıyor ben belirliyorum telefonla yapıyoruz :))Kolay gelsin diyet listesi mi:)
Dayanamadim cektim fotoyarin kizarinca da cekerimsiselerin uzerindeki etiketler sizi yaniltmasin normal meyve suyu siseleri cunku kullandikca atmayip biriktiriyorumellerine sağlık .at bakalım bende deneyecegim dediğin gibi
1 büyük garanti :)Birde minik olur:)Az koymaya çalışıyorum ama pek mümkün olmuyor:)Valla ben 3 kişininkini çok diyodum abla kimbilir sen kaç valiz hazırladın :)
Allah kolaylık versinYok abla dükkanla ilgili alımlar babam bana bırakıyor ben belirliyorum telefonla yapıyoruz :))
Sağol canım bnmaa ne guzelmis benim kizla kursa baslamam zor Allah kolaylik versin şimdiden:)