• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
iyiyiz beya sen nasılsın ?:KK60:ayırdır oyle ne işi evden:KK69:
iyiyim beya valla pasta işine başladım evde yapıyorum satıyorum bu aralar hep bi işlere giriyorum bu sefer tutturacağım galiba :D yazdıktan sonra ablam aradı onunla konuştuk sonra döndüm buraya yine ☺️ Kızanı uyutuyorum ☺️
İyi akşamlar canım hayırdır ne işine başlıyorsun:)
Ay abla ben bu aralar hep bi işler yapayım peşindeyim inşallah bu sefer tutulur da devam ederim hayalimdi de zaten pastacılık umarım güzel işler yaparım 🤲🏻

iy aksamlar cnm ne kariyeri yapiyosun merak etim bnde evde kariyer arayislarindayim cünkü😂😂
Ne yapalım canım olmayınca da olmuyor evde pasta yapmaya başladım pastacılık kursuna da başlayacağım Ağustos’ta kayıtlar başlıyormuş sanırım

iyiyim beya valla pasta işine başladım evde yapıyorum satıyorum bu aralar hep bi işlere giriyorum bu sefer tutturacağım galiba :KK70: yazdıktan sonra ablam aradı onunla konuştuk sonra döndüm buraya yine ☺ Kızanı uyutuyorum ☺

Ay abla ben bu aralar hep bi işler yapayım peşindeyim inşallah bu sefer tutulur da devam ederim hayalimdi de zaten pastacılık umarım güzel işler yaparım 🤲🏻
İnşaallah canım benim Rabbim gönlüne göre versin:60:
Bende isterim sen başla bakalım:)

iyiyim beya valla pasta işine başladım evde yapıyorum satıyorum bu aralar hep bi işlere giriyorum bu sefer tutturacağım galiba :KK70: yazdıktan sonra ablam aradı onunla konuştuk sonra döndüm buraya yine ☺ Kızanı uyutuyorum ☺

ooy cok sevindim canım :KK68: hayırlı bol bereketli işlerin olsun inşallah:dua: gökten sipariş yagsın sen aşagidan topla:KK200:(bizim komşu teyze işe giderken ne zaman bana böyle dua etse işlerim rast giderdi bende sana edeyim).
benim arkadaşım kardeşi yapıyor baya ilerletti siparişleri :)

İnşaallah canım benim Rabbim gönlüne göre versin:KK60:
Bende isterim sen başla bakalım:)
Amiiin ablacım çevrem çok destek oldu gaza getirdiler sen işi ilerler küçük bi mekan kiralarız ilerde filan diye şimdilik instada sayfa açtım küçük bir adım attım rabbim utandırmasın 🤲🏻

Kankacım nasılsın ❤
Buralardayım ara ara okuyorum da fırsatım olmuyor bu hafta calısıyordum sürekli
cok şükür iyiyim kankacım bende :KK60: Allah kolaylık versin kankacım hayırlı işleriniz olsun.:KK68:

ooy cok sevindim canım :KK68: hayırlı bol bereketli işlerin olsun inşallah:dua: gökten sipariş yagsın sen aşagidan topla:KK200:(bizim komşu teyze işe giderken ne zaman bana böyle dua etse işlerim rast giderdi bende sana edeyim).
benim arkadaşım kardeşi yapıyor baya ilerletti siparişleri :)
Oyy Allah bin kere razı olsun canım yaa ne güzel dua ettin öyle :60: inşallah rabbim utandırmasın başladım ufaktan ☺️

Merhaba nasılsınız hanımlar :KK68:
Sıcaktan fenalık gecirmekteyim abla ;) bugün dolu ve yağmur bastırdı burayı ama evin içi yanıyor :) sen nasılsın bakım :KK60:

Amiiin ablacım çevrem çok destek oldu gaza getirdiler sen işi ilerler küçük bi mekan kiralarız ilerde filan diye şimdilik instada sayfa açtım küçük bir adım attım rabbim utandırmasın 🤲🏻
Süper olur canım sen zaten çok beceriklisin her şeyi yaparsın:60:
Kosgeb desteği alırsın canım:)

Sıcaktan fenalık gecirmekteyim abla :KK66: bugün dolu ve yağmur bastırdı burayı ama evin içi yanıyor :) sen nasılsın bakım :KK60:
Bizim ev serin vallahi :-)İyidir canım çok şükür:)Hafta sonu ailemin yanına gideceğim.Valiz hazırlama,çamaşır,kışlıklar,dolaplar,toparlama günler geçip gidiyor:)

Back