- 24 Haziran 2015
- 39.885
- 154.568
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tatil işleri diyorsunGezdiği için olabilir mi
@-VUSLAT-
iyiyim beya valla pasta işine başladım evde yapıyorum satıyorum bu aralar hep bi işlere giriyorum bu sefer tutturacağım galiba yazdıktan sonra ablam aradı onunla konuştuk sonra döndüm buraya yine Kızanı uyutuyorumiyiyiz beya sen nasılsın ?ayırdır oyle ne işi evden
Ay abla ben bu aralar hep bi işler yapayım peşindeyim inşallah bu sefer tutulur da devam ederim hayalimdi de zaten pastacılık umarım güzel işler yaparımİyi akşamlar canım hayırdır ne işine başlıyorsun:)
Cumartesi bende gidiyorum.kimsecikler kalmadı neredesiniz kızlarr bu ay ne oldu böyle
@Canfeb sen neredesin?
Piknikler falan olabilir:)tatil işleri diyorsun
Ne yapalım canım olmayınca da olmuyor evde pasta yapmaya başladım pastacılık kursuna da başlayacağım Ağustos’ta kayıtlar başlıyormuş sanırımiy aksamlar cnm ne kariyeri yapiyosun merak etim bnde evde kariyer arayislarindayim cünkü
İnşaallah canım benim Rabbim gönlüne göre versiniyiyim beya valla pasta işine başladım evde yapıyorum satıyorum bu aralar hep bi işlere giriyorum bu sefer tutturacağım galiba yazdıktan sonra ablam aradı onunla konuştuk sonra döndüm buraya yine ☺ Kızanı uyutuyorum ☺
Ay abla ben bu aralar hep bi işler yapayım peşindeyim inşallah bu sefer tutulur da devam ederim hayalimdi de zaten pastacılık umarım güzel işler yaparım
Heryerde napıyon ballllBlue_Peri hu hu nerelerde dolaşıyorsun bakımm
Kankacım nasılsın ❤Zipzip- kankamıda görmedim kaç gündür
ooy cok sevindim canım hayırlı bol bereketli işlerin olsun inşallah gökten sipariş yagsın sen aşagidan topla(bizim komşu teyze işe giderken ne zaman bana böyle dua etse işlerim rast giderdi bende sana edeyim).iyiyim beya valla pasta işine başladım evde yapıyorum satıyorum bu aralar hep bi işlere giriyorum bu sefer tutturacağım galiba yazdıktan sonra ablam aradı onunla konuştuk sonra döndüm buraya yine ☺ Kızanı uyutuyorum ☺
Ay abla ben bu aralar hep bi işler yapayım peşindeyim inşallah bu sefer tutulur da devam ederim hayalimdi de zaten pastacılık umarım güzel işler yaparım
Heryerde napıyon ballll
Merhaba nasılsınız hanımlarKankacım nasılsın ❤
Buralardayım ara ara okuyorum da fırsatım olmuyor bu hafta calısıyordum sürekli
Amiiin ablacım çevrem çok destek oldu gaza getirdiler sen işi ilerler küçük bi mekan kiralarız ilerde filan diye şimdilik instada sayfa açtım küçük bir adım attım rabbim utandırmasınİnşaallah canım benim Rabbim gönlüne göre versin
Bende isterim sen başla bakalım:)
cok şükür iyiyim kankacım bende Allah kolaylık versin kankacım hayırlı işleriniz olsun.Kankacım nasılsın ❤
Buralardayım ara ara okuyorum da fırsatım olmuyor bu hafta calısıyordum sürekli
Oyy Allah bin kere razı olsun canım yaa ne güzel dua ettin öyle inşallah rabbim utandırmasın başladım ufaktanooy cok sevindim canım hayırlı bol bereketli işlerin olsun inşallah gökten sipariş yagsın sen aşagidan topla(bizim komşu teyze işe giderken ne zaman bana böyle dua etse işlerim rast giderdi bende sana edeyim).
benim arkadaşım kardeşi yapıyor baya ilerletti siparişleri :)
iyidir canım bizde burda takılıyoruz işteHeryerde napıyon ballll
Sıcaktan fenalık gecirmekteyim abla bugün dolu ve yağmur bastırdı burayı ama evin içi yanıyor :) sen nasılsın bakımMerhaba nasılsınız hanımlar
Süper olur canım sen zaten çok beceriklisin her şeyi yaparsınAmiiin ablacım çevrem çok destek oldu gaza getirdiler sen işi ilerler küçük bi mekan kiralarız ilerde filan diye şimdilik instada sayfa açtım küçük bir adım attım rabbim utandırmasın
Takıl takıl takılmak güzeldiriyidir canım bizde burda takılıyoruz işte
cümlemizden inşallah canım amin canımmm yaparsın senOyy Allah bin kere razı olsun canım yaa ne güzel dua ettin öyle inşallah rabbim utandırmasın başladım ufaktan ☺
Bizim ev serin vallahi İyidir canım çok şükür:)Hafta sonu ailemin yanına gideceğim.Valiz hazırlama,çamaşır,kışlıklar,dolaplar,toparlama günler geçip gidiyor:)Sıcaktan fenalık gecirmekteyim abla bugün dolu ve yağmur bastırdı burayı ama evin içi yanıyor :) sen nasılsın bakım