Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
Amiiin ablacım çevrem çok destek oldu gaza getirdiler sen işi ilerler küçük bi mekan kiralarız ilerde filan diye şimdilik instada sayfa açtım küçük bir adım attım rabbim utandırmasın
Canım hayırlı olsun Rabbim yardımcın olsun. Çok güzel çok mutlu oldum Rabbim utandırmasın

Bizim ev serin vallahi İyidir canım çok şükür:)Hafta sonu ailemin yanına gideceğim.Valiz hazırlama,çamaşır,kışlıklar,dolaplar,toparlama günler geçip gidiyor:)
Zıbınlan geziyom evde .Okullarda tatil oluyor negüzel abla hayırlı yolculuklar şimdiden . ahh o valizlerin birde boşaltması var :))

Zıbınlan geziyom evde .Okullarda tatil oluyor negüzel abla hayırlı yolculuklar şimdiden . ahh o valizlerin birde boşaltması var :))
Sağol canım benim
Evet boşaltması zor :)Annem gidince dolap ayarlar boşaltırız gelince tekrar doldururuz:)Sonra burada yine boşaltırız

Kimlere satıyorsun peki? İnt satışı falan mı?

Sağol canım benim
Evet boşaltması zor :)Annem gidince dolap ayarlar boşaltırız gelince tekrar doldururuz:)Sonra burada yine boşaltırız
Ben Yoruldum düşününce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…