tatil işleri diyorsun
iyiyim beya valla pasta işine başladım evde yapıyorum satıyorum bu aralar hep bi işlere giriyorum bu sefer tutturacağım galibaiyiyiz beya sen nasılsın ?ayırdır oyle ne işi evden
Ay abla ben bu aralar hep bi işler yapayım peşindeyim inşallah bu sefer tutulur da devam ederim hayalimdi de zaten pastacılık umarım güzel işler yaparımİyi akşamlar canım hayırdır ne işine başlıyorsun:)
Cumartesi bende gidiyorum.
Piknikler falan olabilir:)tatil işleri diyorsun
Ne yapalım canım olmayınca da olmuyor evde pasta yapmaya başladım pastacılık kursuna da başlayacağım Ağustos’ta kayıtlar başlıyormuş sanırımiy aksamlar cnm ne kariyeri yapiyosun merak etim bnde evde kariyer arayislarindayim cünkü
İnşaallah canım benim Rabbim gönlüne göre versiniyiyim beya valla pasta işine başladım evde yapıyorum satıyorum bu aralar hep bi işlere giriyorum bu sefer tutturacağım galibayazdıktan sonra ablam aradı onunla konuştuk sonra döndüm buraya yine ☺ Kızanı uyutuyorum ☺
Ay abla ben bu aralar hep bi işler yapayım peşindeyim inşallah bu sefer tutulur da devam ederim hayalimdi de zaten pastacılık umarım güzel işler yaparım
Heryerde
Kankacım nasılsın ❤
ooy cok sevindim canımiyiyim beya valla pasta işine başladım evde yapıyorum satıyorum bu aralar hep bi işlere giriyorum bu sefer tutturacağım galibayazdıktan sonra ablam aradı onunla konuştuk sonra döndüm buraya yine ☺ Kızanı uyutuyorum ☺
Ay abla ben bu aralar hep bi işler yapayım peşindeyim inşallah bu sefer tutulur da devam ederim hayalimdi de zaten pastacılık umarım güzel işler yaparım
Heryerdenapıyon ballll
Merhaba nasılsınız hanımlarKankacım nasılsın ❤
Buralardayım ara ara okuyorum da fırsatım olmuyor bu hafta calısıyordum sürekli
Amiiin ablacım çevrem çok destek oldu gaza getirdiler sen işi ilerler küçük bi mekan kiralarız ilerde filan diye şimdilik instada sayfa açtım küçük bir adım attım rabbim utandırmasınİnşaallah canım benim Rabbim gönlüne göre versin
Bende isterim sen başla bakalım:)
cok şükür iyiyim kankacım bendeKankacım nasılsın ❤
Buralardayım ara ara okuyorum da fırsatım olmuyor bu hafta calısıyordum sürekli
Oyy Allah bin kere razı olsun canım yaa ne güzel dua ettin öyleooy cok sevindim canımhayırlı bol bereketli işlerin olsun inşallah gökten sipariş yagsın sen aşagidan topla (bizim komşu teyze işe giderken ne zaman bana böyle dua etse işlerim rast giderdi bende sana edeyim).
benim arkadaşım kardeşi yapıyor baya ilerletti siparişleri :)
iyidir canım bizde burda takılıyoruz işteHeryerdenapıyon ballll
Sıcaktan fenalık gecirmekteyim ablaMerhaba nasılsınız hanımlar
Süper olur canım sen zaten çok beceriklisin her şeyi yaparsınAmiiin ablacım çevrem çok destek oldu gaza getirdiler sen işi ilerler küçük bi mekan kiralarız ilerde filan diye şimdilik instada sayfa açtım küçük bir adım attım rabbim utandırmasın
Takıl takıl takılmak güzeldiriyidir canım bizde burda takılıyoruz işte
cümlemizden inşallah canımOyy Allah bin kere razı olsun canım yaa ne güzel dua ettin öyleinşallah rabbim utandırmasın başladım ufaktan ☺
Bizim ev serin vallahiSıcaktan fenalık gecirmekteyim ablabugün dolu ve yağmur bastırdı burayı ama evin içi yanıyor :) sen nasılsın bakım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?