• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
Nerdesin bebekim :KK45:
Yemekleri koyduydum şimdi arkadaş aradı akşam çaya gelecekler mis evi toplayacağım mola verdim birşeyler atistirayim kahvaltı bile etmemistim:)
Sen ne yapıyorsun canım😘

Yemekleri koyduydum şimdi arkadaş aradı akşam çaya gelecekler mis evi toplayacağım mola verdim birşeyler atistirayim kahvaltı bile etmemistim:)
Sen ne yapıyorsun canım😘
Şükür iyiyim bende pazara çıkacağım şimdi çocuklarla eşim işte bende işleri halledeceğim inşallah :KK45:

Bu gun benimkine visne al 3 kilo demistim ama pazarda visne bitmis:olamaz:hep ayni kisiden aliyo meyve sebzeyi onda yoksa baskasindan hayatta almaz vefali adam:KK53:
Yarin alirim dedi yarin da misafirim var oglanlar uyuyunca yaparim artik kompostoyu
Şişelere mi yapıyorsun ben direk yıkayıp buzluğa atıyorum alıp kaynatıyorum

Şişelere mi yapıyorsun ben direk yıkayıp buzluğa atıyorum alıp kaynatıyorum
Cok kolay bi yontemle yapiyoruz canim biz
Siddetle tavsiye ederim
Kaynatma falan yok
Meyveleri yikayip siselere dokuyorum sekerini de dokup kaynayan suyu uzerine dokup agzini sıkıca kapatip ters ceviriyorum.5 dakika sonra alip bi battaniyenin arasina koyup uzerlerini de kapatip bir gun bekletiyorum actigimda hala daha ilik oluyo
Sonra dolaplara kaldiriyorum bu sekilde bi gun boyunca sıcak suda meyveler pismis oluyo battaniyenin arasinda

Back