- 11 Mart 2013
- 9.624
- 13.019
- 498
Daha cok kipirdamaz ilk haftada netlesirevlaefe erkenden tşk bildirmissin ay sonu bitiyor yarışma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha cok kipirdamaz ilk haftada netlesirevlaefe erkenden tşk bildirmissin ay sonu bitiyor yarışma
Hala umudum var bende umut hep varDaha cok kipirdamaz ilk haftada netlesir
insallah sağ salim kucağına alırsınEvet, bebiş geliyor. Rabbim her isteyene nasip etsin
Ayy amin diyelim canım saol.. kardeşim nişanlanacak inş ay sonunda.. kazanırsam gelen hediyeyi onun niyetine diye düşündüm. Çeyize veririm inş..Daha cok kipirdamaz ilk haftada netlesir
Nerdesin bebekimBana neden bildirimler gelmiyor ikidir bak yeni gördüm etiketledigini
Yemekleri koyduydum şimdi arkadaş aradı akşam çaya gelecekler mis evi toplayacağım mola verdim birşeyler atistirayim kahvaltı bile etmemistim:)Nerdesin bebekim
Şükür iyiyim bende pazara çıkacağım şimdi çocuklarla eşim işte bende işleri halledeceğim inşallahYemekleri koyduydum şimdi arkadaş aradı akşam çaya gelecekler mis evi toplayacağım mola verdim birşeyler atistirayim kahvaltı bile etmemistim:)
Sen ne yapıyorsun canım
Kanka bos ver milletin agizinin tadi bozulmus demek ki ramazanda ac kala kalaBenim fotolara göre ilk 3 de olmam peki masa düzeni yok
Ben künefe ile yirttim sanırım BirTutamMutluluk20 künefe birinci yapmadı beni görüyor musun
Alicaksin insallah oyle gozukuyor hayirli olsun o zaman kardesineAyy amin diyelim canım saol.. kardeşim nişanlanacak inş ay sonunda.. kazanırsam gelen hediyeyi onun niyetine diye düşündüm. Çeyize veririm inş..
Hahahah ben tecrubeyle sabitledim ilk 3 gunden sonra umutlar tukeniyorHala umudum var bende umut hep var
Şişelere mi yapıyorsun ben direk yıkayıp buzluğa atıyorum alıp kaynatıyorumBu gun benimkine visne al 3 kilo demistim ama pazarda visne bitmishep ayni kisiden aliyo meyve sebzeyi onda yoksa baskasindan hayatta almaz vefali adam
Yarin alirim dedi yarin da misafirim var oglanlar uyuyunca yaparim artik kompostoyu
Neden be kuzumGorusmuyorum canım ben oglumuda tek buyuttum 1 saat bile kimseye birakmisligim yok daha
Moral deposu musunAlicaksin insallah oyle gozukuyor hayirli olsun o zaman kardesine
taze taze yapmak iy olazmi,bende buzlu koyuyorum ama kışlık icin kişda onu cikariyorsun taze taze cayina atib iciyorsunŞişelere mi yapıyorsun ben direk yıkayıp buzluğa atıyorum alıp kaynatıyorum
Cok kolay bi yontemle yapiyoruz canim bizŞişelere mi yapıyorsun ben direk yıkayıp buzluğa atıyorum alıp kaynatıyorum
nasilsin canim ne oldiki jennama bişeymi olduJenna16 neredesin kuzum ya çok merak ediyoruz
Canim sen kampot elemirsen qis ucun?taze taze yapmak iy olazmi,bende buzlu koyuyorum ama kışlık icin kişda onu cikariyorsun taze taze cayina atib iciyorsun