- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 36
Makarnalarda bana verdi tattım o duyguyu baktım bu sefer vermemiş bir rahatladıydımBelli olmaz.. kazen bana oy verince dedim gitti birincilik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Makarnalarda bana verdi tattım o duyguyu baktım bu sefer vermemiş bir rahatladıydımBelli olmaz.. kazen bana oy verince dedim gitti birincilik
Kısmet canım güzel düşünmüşsün . Nişan hediyesinei beleşe getircenKısmet cnm ya.. kardeşimin ay sonunda nişanı var.. kazanırsam hediyeyi ona hediye etmek istiyorum çeyizi için.. bakalım onların şansına
Yok cnm başja hediye de alıcam da anısı olsun dedim :)Kısmet canım güzel düşünmüşsün . Nişan hediyesinei beleşe getircen
Bu arada inst da yemek sayfası sen miydin başkası mıydı takip etmek isterimYok cnm başja hediye de alıcam da anısı olsun dedim :)
İnşaallah canım:)inşallah her şey yolunda olur
Ne güzel düşünmüşsün hayırlı olsun:)Kısmet cnm ya.. kardeşimin ay sonunda nişanı var.. kazanırsam hediyeyi ona hediye etmek istiyorum çeyizi için.. bakalım onların şansına
Hangi sayfa benim var yemek sayfam denk mi geldinBu arada inst da yemek sayfası sen miydin başkası mıydı takip etmek isterim
Saol cnm benim.. anısı olur dedim.. ben keyfine katılıyorum artık.. katılmayı seviyorumNe güzel düşünmüşsün hayırlı olsun:)
İstersen özelden adresi yazimBu arada inst da yemek sayfası sen miydin başkası mıydı takip etmek isterim
Öyle bir okudum da kimindir nedir bilmiyorumHangi sayfa benim var yemek sayfam denk mi geldin
Kız kardeşin değil mi:)Saol cnm benim.. anısı olur dedim.. ben keyfine katılıyorum artık.. katılmayı seviyorum
Ne kadar dayaniyor böyle peki canimCok kolay bi yontemle yapiyoruz canim biz
Siddetle tavsiye ederim
Kaynatma falan yok
Meyveleri yikayip siselere dokuyorum sekerini de dokup kaynayan suyu uzerine dokup agzini sıkıca kapatip ters ceviriyorum.5 dakika sonra alip bi battaniyenin arasina koyup uzerlerini de kapatip bir gun bekletiyorum actigimda hala daha ilik oluyo
Sonra dolaplara kaldiriyorum bu sekilde bi gun boyunca sıcak suda meyveler pismis oluyo battaniyenin arasinda
İstersen özelden adresi yazim
Yok erkek darısı bacımın başına ❤Kız kardeşin değil mi:)
sonucami19 gün kaldı
Hayırlı geceler canımyada hayirli geceler
Anketin kapanmasınasonucami