Evet canım hastaydı.Ondan çok merak ediyoruzjennam gelmiyormu ya bayadir giremedim bende
Hoşgeldin sen nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım hastaydı.Ondan çok merak ediyoruzjennam gelmiyormu ya bayadir giremedim bende
Seninde mübarek olsun canım benimNevreste hayirli geceler melegim gecmis bayramin mübarek olsun anca gelebildim
evet bayramdan sonra gidicekti tahlil icin 1ini vermis digeri bayrmdan sonraya kaldi demisdi. umarim bi sorun yoktur.Evet canım hastaydı.Ondan çok merak ediyoruz
Hoşgeldin sen nasılsın
İnşaallah canımevet bayramdan sonra gidicekti tahlil icin 1ini vermis digeri bayrmdan sonraya kaldi demisdi. umarim bi sorun yoktur.
Seninde mübarek olsun canım benim
Allah kavuştursun canım
hosbuldum bu arada. biraz burukluk var ablam 1 haftadir bndeydi cok güzel gecdi zman birazda hızlı bugun ayrıldık ondan biraz üzüntü var iste.
sen nasilsin nasil gecdi bayramin
ailene gidemedin mi okullar tatil olmadi dimi daha.Allah kavuştursun canım
Bizim pek bayram gibi geçmedi.Ailemizden uzak olunca normal bir zamanmış gelip geçti:)Tatil gibi geldi.Biraz dinlendik:)
Canım hafta sonu kızların sınavı vardı.Sonra 1 hafta bize yetmez gidip gelmeye değmez.Okul tatil olunca gideceğiz:)Haftaya Cumartesi inşaallah:)ailene gidemedin mi okullar tatil olmadi dimi daha.
hayirlisi olsun canimm❤Canım hafta sonu kızların sınavı vardı.Sonra 1 hafta bize yetmez gidip gelmeye değmez.Okul tatil olunca gideceğiz:)Haftaya Cumartesi inşaallah:)
Pek iyi sayılmaz canım:)hayirlisi olsun canimm❤
kizlarin sinavi nasil gecdi peki
aa neden ii gecmedi stres flanmi yaptilar acaba.Pek iyi sayılmaz canım:)
Sonuçları bekliyoruz:)
Canım sınav cidden çok zordu:)aa neden ii gecmedi stres flanmi yaptilar acaba.
lise icinmiydi bu sinav
üzüldüm yaa sora nolcak peki yani kazanamasalar falanCanım sınav cidden çok zordu:)
Yani %10'u kazanacak öyle olunca elemek için zorlaştırdılar:)
Evet lise için:)
Normal liseye gidecekler canım:)üzüldüm yaa sora nolcak peki yani kazanamasalar falan
kazansalar meslek lisesinemi gitceklerdiNormal liseye gidecekler canım:)
Birinin daha iyi yüzdelikleri bekliyoruz:)
Yok canım Anadolu ve Fen liseleri:)Meslek lisesi istemiyoruz:)kazansalar meslek lisesinemi gitceklerdi
hayirli geceler nevosum bnde yatayimHayırlı geceler sabah okul var. Erken kalkacağım:)
İyi uykularhayirli geceler nevosum bnde yatayim