• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
Bu gun benimkine visne al 3 kilo demistim ama pazarda visne bitmis:olamaz:hep ayni kisiden aliyo meyve sebzeyi onda yoksa baskasindan hayatta almaz vefali adam:KK53:
Yarin alirim dedi yarin da misafirim var oglanlar uyuyunca yaparim artik kompostoyu
başını okurken 10 kilo almış diyeceksin sandım devamında :D benimki öyle yapar da :ıslık:
hala haber alamadım ama eşi şehir dışında idi ya sanırım bayram da geldi bakalım haber alırsam söylerim size de arayasim var aslında ama :(
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. minikim depar atıyon amma halen daha çok var yetişmeye hipoya ha gayret :KK70:
Nereye depar atmisim gideli bir oy artmış :D

başını okurken 10 kilo almış diyeceksin sandım devamında :KK70: benimki öyle yapar da :ıslık:
hala haber alamadım ama eşi şehir dışında idi ya sanırım bayram da geldi bakalım haber alırsam söylerim size de arayasim var aslında ama :KK43:

Nereye depar atmisim gideli bir oy artmış :KK70:
Bak görüyormusun benim gözümde atıyon hiç yoktan :KK70:

başını okurken 10 kilo almış diyeceksin sandım devamında :KK70: benimki öyle yapar da :ıslık:
hala haber alamadım ama eşi şehir dışında idi ya sanırım bayram da geldi bakalım haber alırsam söylerim size de arayasim var aslında ama :KK43:

Nereye depar atmisim gideli bir oy artmış :KK70:
Yok be kanka benimki cimri benden azicik tirsmasa 3 demişsem 2 alip gelir:70:

Yok be kanka benimki cimri benden azicik tirsmasa 3 demişsem 2 alip gelir:KK70:
Bizde de ben cimriyim ben 3 al derim 5 alır

Pazarda aynı meyveyi 3 ayrı yerden almisligi var herkes kazansın diye

Hayvan alıyorsa pazarlık yapmz bu adam benden kazanmazsa seneye hayvan uetistirmes der bir yönden haklı da :KK45:

nasilsin canim ne oldiki jennama bişeymi oldu
İyiyim canım sağol sen nasılsın:60:
Jenna'dan birkaç gündür haber alamıyoruz.Hastaydı bu sebeple daha çok merak ediyoruz:(

Back