- 3 Nisan 2019
- 1.550
- 4.136
- 83
ederim canim butun meyverden ben yaparken icine bir dilim limon ve ya mixek yani karanfil atarin tati guzel olarCanim sen kampot elemirsen qis ucun?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ederim canim butun meyverden ben yaparken icine bir dilim limon ve ya mixek yani karanfil atarin tati guzel olarCanim sen kampot elemirsen qis ucun?
başını okurken 10 kilo almış diyeceksin sandım devamında benimki öyle yapar daBu gun benimkine visne al 3 kilo demistim ama pazarda visne bitmishep ayni kisiden aliyo meyve sebzeyi onda yoksa baskasindan hayatta almaz vefali adam
Yarin alirim dedi yarin da misafirim var oglanlar uyuyunca yaparim artik kompostoyu
hala haber alamadım ama eşi şehir dışında idi ya sanırım bayram da geldi bakalım haber alırsam söylerim size de arayasim var aslında amaNerdesin be @Jenna16
Nereye depar atmisim gideli bir oy artmışMinik Duduklu Tencere minikim depar atıyon amma halen daha çok var yetişmeye hipoya ha gayret
Bak görüyormusun benim gözümde atıyon hiç yoktanbaşını okurken 10 kilo almış diyeceksin sandım devamında benimki öyle yapar da
hala haber alamadım ama eşi şehir dışında idi ya sanırım bayram da geldi bakalım haber alırsam söylerim size de arayasim var aslında ama
Nereye depar atmisim gideli bir oy artmış
Senin depar o kadar olur mu diyorsunBak görüyormusun benim gözümde atıyon hiç yoktan
EstağfurullahSenin depar o kadar olur mu diyorsun
Yok be kanka benimki cimri benden azicik tirsmasa 3 demişsem 2 alip gelirbaşını okurken 10 kilo almış diyeceksin sandım devamında benimki öyle yapar da
hala haber alamadım ama eşi şehir dışında idi ya sanırım bayram da geldi bakalım haber alırsam söylerim size de arayasim var aslında ama
Nereye depar atmisim gideli bir oy artmış
Bizde de ben cimriyim ben 3 al derim 5 alırYok be kanka benimki cimri benden azicik tirsmasa 3 demişsem 2 alip gelir
İyiyim canım sağol sen nasılsınnasilsin canim ne oldiki jennama bişeymi oldu
İvitttMoral deposu musun
Yaaa ben 73 cildiracayimmmOoo 63 olmuşum maşallah bana
Az kaldı geçicen beniOoo 63 olmuşum maşallah bana
inşallah her şey yolunda olurİyiyim canım sağol sen nasılsın
Jenna'dan birkaç gündür haber alamıyoruz.Hastaydı bu sebeple daha çok merak ediyoruz
Vaka ben şaşkınım ya hiç bu kadar oy beklemiyordum benim tahmin ettiklerim geri kaldı anlamadımAz kaldı geçicen beni
Bütün sofralar birbirinden güzel benim o yüzden hiç tahminim yoktuVaka ben şaşkınım ya hiç bu kadar oy beklemiyordum benim tahmin ettiklerim geri kaldı anlamadım
Kazen sana oy vermiş kork benceBütün sofralar birbirinden güzel benim o yüzden hiç tahminim yoktu
Belli olmaz.. kazen bana oy verince dedim gitti birincilikKazen in laneti bu sefer tutmayacak anlaşılan
Kısmet cnm ya.. kardeşimin ay sonunda nişanı var.. kazanırsam hediyeyi ona hediye etmek istiyorum çeyizi için.. bakalım onların şansınaKazen sana oy vermiş kork bence