- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
anladm ablam hersey icin hayirlisi olur insallahYok canım Anadolu ve Fen liseleri:)Meslek lisesi istemiyoruz:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anladm ablam hersey icin hayirlisi olur insallahYok canım Anadolu ve Fen liseleri:)Meslek lisesi istemiyoruz:)
Sağol canım benimanladm ablam hersey icin hayirlisi olur insallah
hayir canim en iyisi ben bunun baliga saplayimO elindekini saplasana bacım tam böğrüme böğrüme
Kız ne üzülüyorsun.. bu benim kaçıncı katılmam biliyor musun? kaç kere sonuncu oldum arkadaşlarla dalga geçtik sonunculuk yarışına girdik ooo.. birinci de oldum ikinci de oldum burası böle işte.. sende katılmaya devam et sende birinci olacaksın inş..Oylarım artmazsa furacağum kendumii blörf yapmayirum
Günaydın canımGünaydın hanımlar
Yok kııız üzülmüyom saldım gitti kısmet balll hakedene kazansınKız ne üzülüyorsun.. bu benim kaçıncı katılmam biliyor musun? kaç kere sonuncu oldum arkadaşlarla dalga geçtik sonunculuk yarışına girdik ooo.. birinci de oldum ikinci de oldum burası böle işte.. sende katılmaya devam et sende birinci olacaksın inş..
Oyy sapla tatlım al hıncınıhayir canim en iyisi ben bunun baliga saplayim
@-VUSLAT-
@-cantanem-
@yasminsay
@Lilimam ❤ (sana ayrıca galp koyuyorum oyunu bana vermişsin )
Blue_Peri
Canfeb ❤ ( sana ayrıca galp koyuyorum oyunu bana vermişsin )
@Jenna16
Kukrim
balbocuuu
BirTutamMutluluk20
pinkpantera
evlaefe ❤
alimiyon
gurtmingotam
@deynepnaz
@Lunya
@Kutsal zebra
Unuttuğum varsa affola
çok teşekkür ederim böyle dedin ya sana koca bir tepsi yapasım geldiKazandibine dibim düştüğü için oyum alimiyon a gitti
2 oy hakkımız olsaydı ikinci de @Kirmizi pabuc a olurdu çünkü enfes olmuş ❤
Herkese başarılar diliyorum ellerinize sağlık
Günaydın hanımlar
Günaydın KK nın Tatlı hatunları
günaydin hepinize hayirli hafta olsunGünaydınnnnn ❤
Sağol kuzucummmgünaydin hepinize hayirli hafta olsun
Bana neden bildirimler gelmiyor ikidir bak yeni gördüm etiketledigini
Saol cnm dq dur daha ay sonuna kadar vakit var o yüzden kaptırmıyorum kendimiretro_hippo canım tebrik ederim
Benim fotolara göre ilk 3 de olmam peki masa düzeni yokCidden çok şaşırtıcı:)Ama sofranın bunda etkisi yok her şey muhteşem görünüyor:)Çekim biraz uzak ve net değil:)Sütaş 3. yarışmaya katıldığın sofra ile buna katılsaydın ilklerdeydin garanti
Yok ya hayirli olsun benceSaol cnm dq dur daha ay sonuna kadar vakit var o yüzden kaptırmıyorum kendimi