Sağlıkla kucağına alırsın inşaallah canım benimSagol canım benim, Allah razı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağlıkla kucağına alırsın inşaallah canım benimSagol canım benim, Allah razı olsun
Köyden yeni geldik kuzum netimde yoktu buralardayım şimdilik :)Nereyesunnn
Canim
Cidden çok şaşırtıcı:)Ama sofranın bunda etkisi yok her şey muhteşem görünüyor:)Çekim biraz uzak ve net değil:)Sütaş 3. yarışmaya katıldığın sofra ile buna katılsaydın ilklerdeydin garantiCanim
Kiz benim icin bu oylama baslamadan bitti, merak sifir
Ahh ahh aynen, bu acemilige geldiCidden çok şaşırtıcı:)Ama sofranın bunda etkisi yok her şey muhteşem görünüyor:)Çekim biraz uzak ve net değil:)Sütaş 3. yarışmaya katıldığın sofra ile buna katılsaydın ilklerdeydin garanti
Hayırlısı canım benim yoksa o az oy seni üzmesinAhh ahh aynen, bu acemilige geldi
Tesekkur ederimmHayırlısı canım benim yoksa o az oy seni üzmesin
Piden,tavuğun efsane görünüyor
Tavuk yerinden oynamıyorTesekkur ederimm
Aynen nasip, bu arada 3 defa da kazansam yine katilirim yarismaya buranin heyecani bi baska. Bu 5. Yarismam hic boyle olmadi ya sasirdim bakiorum tık yok tavugu iyi oturtmusum ilerleyemedi
Vallahi yaaTavuk yerinden oynamıyor
Neyse aklımızda olsun bundan sonra sağlam oturtmayalımVallahi yaa
KesinlikleNeyse aklımızda olsun bundan sonra sağlam oturtmayalım
İnşallah canım benimSağlıkla kucağına alırsın inşaallah canım benim
Bayadir soruosunuz bu arkadasi ulasamadiniz mi halaJenna16 neredesin kuzum ya çok merak ediyoruz
Yok canım haber alamadık.Telefonu olanlar mesaj yazdı cevap vermemişBayadir soruosunuz bu arkadasi ulasamadiniz mi hala
Hayirdir insallah, kotu bisi yoktur umarım.Yok canım haber alamadık.Telefonu olanlar mesaj yazdı cevap vermemiş
İnşaallah sadece neti yoktur:)Hayirdir insallah, kotu bisi yoktur umarım.
canimm❤@-VUSLAT-
C A N O
@yasminsay
@Lilimam ❤ (sana ayrıca galp koyuyorum oyunu bana vermişsin )
@Blue_Perii
@Canfeb ❤ ( sana ayrıca galp koyuyorum oyunu bana vermişsin )
Jenna16
Kukrim
balbocuuu
@BirTutamMutluluk20
@pinkpantera
@evlaefe ❤
@alimiyon
@gurtmingotam
@deynepnaz
@Lunya
@Kutsal zebra
Unuttuğum varsa affola
jennam gelmiyormu ya bayadir giremedim bendeJenna16 neredesin kuzum ya çok merak ediyoruz