- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.181
- 498
Biliyorum da sanki belli gibi konuşmalar vardı ondan..Kategorilerimiz sürpriz yapılıyor canım:)Yani açılmadan siz bilmiyorsunuz:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biliyorum da sanki belli gibi konuşmalar vardı ondan..Kategorilerimiz sürpriz yapılıyor canım:)Yani açılmadan siz bilmiyorsunuz:)
Bu muhabbet her ay oluyor.Oylamada 1. olmayınca yenisi isteniyor:)Biliyorum da sanki belli gibi konuşmalar vardı ondan..
Yaa niye öle diyorsun asıl oylamada yukarda olunca takip ediliyorSus kız yicen merdaneyi kafana beni iyice sinirlendiriyor
Dalavereylen beni diskalifiye edecen demek al sanaDiskalifiye oldu deriz o zaman olmaz 0 felan
Normalde 7 sine geliyordu ama araya hafta sonu girdiği için 8 i olur herhalde :)Ayy hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsin 7 si olursa benim doğum günüm ☺
Ne zaman canım Temmuz'da mı olacak:)Normalde 7 sine geliyordu ama araya hafta sonu girdiği için 8 i olur herhalde :)
Sağol canım, amin
Sus konuşmaaa delüüüüüYaa niye öle diyorsun asıl oylamada yukarda olunca takip ediliyor
oohhh iyi geldi yememistim ramazan boyuDalavereylen beni diskalifiye edecen demek al sana
@-VUSLAT-
C A N O
@yasminsay
@Lilimam ❤ (sana ayrıca galp koyuyorum oyunu bana vermişsin )
Blue_Peri
Canfeb ❤ ( sana ayrıca galp koyuyorum oyunu bana vermişsin )
@Jenna16
Kukrim
@balbocuuu
@BirTutamMutluluk20
pinkpantera
@evlaefe ❤
@alimiyon
@gurtmingotam
@deynepnaz
@Lunya
@Kutsal zebra
Unuttuğum varsa affola
O elindekini saplasana bacım tam böğrüme böğrüme
Yazmışım ve evet canım bugün . Bir yandan da dişim ağrıyor ilaç içtim şimdi.Bugun mu gittiniz
Evet canım temmuzda Allah kısmet ederseNe zaman canım Temmuz'da mı olacak:)
Bebişmi geliyor tatlımEvet canım temmuzda Allah kısmet ederse
Efendim canım
Evet, bebiş geliyor. Rabbim her isteyene nasip etsinBebişmi geliyor tatlım
NereyesunnnEfendim canım
Oyy teyze oluyoruz ,Rabbim sağlıklı hayırlı şekilde kucağına almayı nasip etsin kuzum ,doğumun kolay olsun inşallahEvet, bebiş geliyor. Rabbim her isteyene nasip etsin
Sagol canım benim, Allah razı olsunOyy teyze oluyoruz ,Rabbim sağlıklı hayırlı şekilde kucağına almayı nasip etsin kuzum ,doğumun kolay olsun inşallah