Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
Yok canım değiştirme hem arkadaşlar hem öğretmenin değişmesi sıkıntı olabilir.Yani şehir semt değişikliği yoksa gerek yok:)
Yok yok abla benim küçük oğlan ortam a uyum sağlar ondan sıkıntı yokda büyüğün sanki farklı bir ortam a girmesi gerekiyor gibi geliyor

ama bu okuldan sonraki en yakın okul değin tepesinde ondan dusuncelerdeyim yoksa çoktan oraya alırdık çocukları zaten adres oraya veriyor

Kendisine sor istiyorsa olabilir canım benim:)

Kendisine sor istiyorsa olabilir canım benim:)
Apartmanda ki kankisi orda ztaen sırf o yüzden istiyor ama o da 8 e gidecek bu yıl sonra yine hüsran olacak onun için

Çok pasif abla öğretmen illaki etkili oluyor sanki bu konuda

aynen öyle canım sağolasın ❤ Si nasılsınız
sağolasın canım siz nasılsınız Doğum ne zaman
Çocuklar atlattı Şükür bende bir gün boyunca bulantı kusma oldu uzun sürmedi Şükür

Şuan başka komşu çocukları hasta aynı şekilde

Salgın mı varmış? Kızım da aynı durumda malesef.
Burda doktorlar öyle dedi enfeskyion değil sanırım çünkü antibiyotiksiz 3 günde geçiyor bağırsakları bozuyor sadece

Aynen öyle oldu bende enterogermina kullandım şimdi de grip başladı malesef.
Geçmiş olsun yaaa

benim de 3 tane ya biri iyileşmeden öbürü oldu Allah tan en büyüklerine de geçmedi yoksa direksiyonu kırar eve geri donerdik :))

Apartmanda ki kankisi orda ztaen sırf o yüzden istiyor ama o da 8 e gidecek bu yıl sonra yine hüsran olacak onun için

Çok pasif abla öğretmen illaki etkili oluyor sanki bu konuda
Senin oğlun ortaokula başlayacak değil mi:)O zaman değiştir canım hangisi iyi ise ona gitsin:)

Senin oğlun ortaokula başlayacak değil mi:)O zaman değiştir canım hangisi iyi ise ona gitsin:)
Evet 5 e gidecek bu yıl diğeri birinci sınıfta iki kez değiştirdi alışık yani ve sevmiyor öğretmeni ://

Çocuklar atlattı Şükür bende bir gün boyunca bulantı kusma oldu uzun sürmedi Şükür

Şuan başka komşu çocukları hasta aynı şekilde
Evet yaa herkes hasta kışın soğuk olur üşütürüz yazın sıcaktan terler mikroplar çoğalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…