- 8 Nisan 2017
- 56.975
- 300.431
- 698
Yok yok abla benim küçük oğlan ortam a uyum sağlar ondan sıkıntı yokda büyüğün sanki farklı bir ortam a girmesi gerekiyor gibi geliyorYok canım değiştirme hem arkadaşlar hem öğretmenin değişmesi sıkıntı olabilir.Yani şehir semt değişikliği yoksa gerek yok:)
Kendisine sor istiyorsa olabilir canım benim:)Yok yok abla benim küçük oğlan ortam a uyum sağlar ondan sıkıntı yokda büyüğün sanki farklı bir ortam a girmesi gerekiyor gibi geliyor
ama bu okuldan sonraki en yakın okul değin tepesinde ondan dusuncelerdeyim yoksa çoktan oraya alırdık çocukları zaten adres oraya veriyor
Apartmanda ki kankisi orda ztaen sırf o yüzden istiyorKendisine sor istiyorsa olabilir canım benim:)
Yok gıı valla yok ha sen deli ha benBiz birinci olsak da kusmeyiz kız ruhumuzdq yok
aynen öyle canım sağolasınÇok salgij var ya bizim burda da ishal kusma salgını var genc yaşlı çocuk falan dinlemiyor hemde
Çok geçmiş olsun
sağolasın canım siz nasılsınız Doğum ne zamanÇok geçmiş olsun canım, rabbim şifa versin
Çocuklar atlattı Şükür bende bir gün boyunca bulantı kusma oldu uzun sürmedi Şüküraynen öyle canım sağolasın ❤ Si nasılsınız
sağolasın canım siz nasılsınız Doğum ne zaman
Salgın mı varmış? Kızım da aynı durumda malesef.Çocuklar atlattı Şükür bende bir gün boyunca bulantı kusma oldu uzun sürmedi Şükür
Şuan başka komşu çocukları hasta aynı şekilde
Burda doktorlar öyle dedi enfeskyion değil sanırım çünkü antibiyotiksiz 3 günde geçiyor bağırsakları bozuyor sadeceSalgın mı varmış? Kızım da aynı durumda malesef.
Aynen öyle oldu bende enterogermina kullandım şimdi de grip başladı malesef.Burda doktorlar öyle dedi enfeskyion değil sanırım çünkü antibiyotiksiz 3 günde geçiyor bağırsakları bozuyor sadece
Geçmiş olsun yaaaAynen öyle oldu bende enterogermina kullandım şimdi de grip başladı malesef.
Fırsat olmadı kuzuEnerjileriniz ile kanatlanacqvim inşallah
Kukrim oku üfle dedim hiç takmadi bile beni onun ufurugu kuvvetli halbusem
Bugun mu gittinizFırsat olmadı kuzupiknikte idik çok yorulmuşum
Senin oğlun ortaokula başlayacak değil mi:)O zaman değiştir canım hangisi iyi ise ona gitsin:)Apartmanda ki kankisi orda ztaen sırf o yüzden istiyorama o da 8 e gidecek bu yıl sonra yine hüsran olacak onun için
Çok pasif abla öğretmen illaki etkili oluyor sanki bu konuda
Evet 5 e gidecek bu yıl diğeri birinci sınıfta iki kez değiştirdi alışık yaniSenin oğlun ortaokula başlayacak değil mi:)O zaman değiştir canım hangisi iyi ise ona gitsin:)
Öğretmen değişikliğide sıkıntı:)Evet 5 e gidecek bu yıl diğeri birinci sınıfta iki kez değiştirdi alışık yanive sevmiyor öğretmeni ://
Çocuklar alışamadı birde hepsi aynı düşüncede ailelerinÖğretmen değişikliğide sıkıntı:)
Evet yaa herkes hasta kışın soğuk olur üşütürüz yazın sıcaktan terler mikroplar çoğalırÇocuklar atlattı Şükür bende bir gün boyunca bulantı kusma oldu uzun sürmedi Şükür
Şuan başka komşu çocukları hasta aynı şekilde
İnşaallah canım, Allah razı olsunRabbim kolay doğum nasip etsin inşallah bu an önce ayaklan sonra
Bizde iyiyiz canım, Temmuzun 5i yada 8i :)aynen öyle canım sağolasın ❤ Si nasılsınız
sağolasın canım siz nasılsınız Doğum ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?