Hoşbulduk tatlım
Hoşgeldin hemşom
Ama sütlü tatlıları yeni yaptık soğuk olarak çeşit çok olur mu?
Yok ben pizzayı öylesine söyledim
Bu sefer karışmıyorum hadi bulun bakalım
Hemşom çoğunluk yok
Sezon finali diyosun
Bir ay ara verelim.
Günaydın
Oylamada son 2 gün
Hoşbulduk tatlım
Bence soğuk bir başlık olsun
benim aklıma geliyor var böyle tatlar :44:
Sen, ben ,adra ,vuslat var daha ne olsunkk hatunlarını plajlardan toplayıp geliriz oluruz bir çoğunluk
Sezon finali diyosun
yeni kategori belli oldumu hatunlar
neden olmasın
ben kahvaltılık tarifler konusunda ısrarcıyım üç sezondur
ay ne bileyim, omletler, kuymaklar, krepler, tostlar, sucuklu tarifler, çok zengin bir menü olur yani ...baksanıza şu resimlere içiniz açılsın
Eki Görüntüle 1214522 Eki Görüntüle 1214523 Eki Görüntüle 1214524 Eki Görüntüle 1214525 Eki Görüntüle 1214526 Eki Görüntüle 1214527 Eki Görüntüle 1214528 Eki Görüntüle 1214529
Bence de çok güzel olur:Ben de herşeye atlıyorum:
Sahiden kabul edilse güzel olur
neden olmasın
ben kahvaltılık tarifler konusunda ısrarcıyım üç sezondur
ay ne bileyim, omletler, kuymaklar, krepler, tostlar, sucuklu tarifler, çok zengin bir menü olur yani ...baksanıza şu resimlere içiniz açılsın
Eki Görüntüle 1214522 Eki Görüntüle 1214523 Eki Görüntüle 1214524 Eki Görüntüle 1214525 Eki Görüntüle 1214526 Eki Görüntüle 1214527 Eki Görüntüle 1214528 Eki Görüntüle 1214529
bu da güzel bir kategoriiiii beğendim.... bir trabzonlu olarak kuymak benim olsun :)))
olabilir....
Bunada alışırız canımSiteyi hiç beğenmedim.Yabancı bir yerde yönünü kaybetmiş gibiyim.
Alışmak istemiyorum.Bunada alışırız canım
aynen yaa hem bunda albüm falan da yok heralde hiç güzel değil nette takıldığım bi tek burası vardı doğru dürüstAlışmak istemiyorum.Berbat çünkü.Birinci sınıftan ikinci sınıfa inmiş gibi olmuş.
Canım zamanla alışırız.aynen yaa hem bunda albüm falan da yok heralde hiç güzel değil nette takıldığım bi tek burası vardı doğru dürüst
Aman o zaman kahvaltı sofrası yapalımeğer kahvaltılık tarifler olmazsa daha da kk ya gelmem
tribimi de atar giderim