Yöresel Tarif Ramazan Sofraları + Ana Yemek veya Tatlı

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğum tarif

• Ankete Katılan
    85
  • Anket Kapalı .
Ben de çorba diyorum:KK52::KK76:
Kimse yok kendi kendimize kategoriyi belirleriz:63::KK52:
Ben de katılmak isterdim ama fotoğraf çekemiyorum:84:
Bu arada daha önce 1. olmuş 2 üyemiz önde gidiyor:KK52:

Evet kimse yok nasılsa çorba olsun gitsin.:KK52:Tüh sen de katılsan keşke bu kategoriye.Emanet alsan birinden.Ya da o gün bir arkadaşını çağır telefonunu kullan.Olmaz mı?:26:Benimki de yok.Yeğenimin telefonuyla çekiyordum o da tatile gitti.Yeni yarışmacılar katılsın artık.

Ben benden ümitli değilim:)

Son düzenleme:
Hadi o zaman Nevoş çorbada karar kılalım.:KK53:

[video=youtube;PsJleMdeve8]https://www.youtube.com/watch?v=PsJleMdeve8[/video]

Ben de çorba diyorum:KK52::KK76:
Kimse yok kendi kendimize kategoriyi belirleriz:63::KK52:
Ben de katılmak isterdim ama fotoğraf çekemiyorum:84:
Bu arada daha önce 1. olmuş 2 üyemiz önde gidiyor:KK52:

Yaz günü çorba:KK20::KK20:Kış olsa sıcacık çorbalar içimizi ısıtırda yaz günlerine sıcaklarda serinletecek birseyler olsun.Ben soğuk içecekler & soğuk tatlılar derim:KK34:

Evet kimse yok nasılsa çorba olsun gitsin.:KK52:Tüh sen de katılsan keşke bu kategoriye.Emanet alsan birinden.Ya da o gün bir arkadaşını çağır telefonunu kullan.Olmaz mı?:26:Benimki de yok.Yeğenimin telefonuyla çekiyordum o da tatile gitti.Yeni yarışmacılar katılsın artık.

Ben benden ümitli değilim:)
Yok canım kimseden alamam herkes tatilde:84:Zaten haftaya annemlere gidiyorum 3 hafta yokum:KK55:
Hadi o zaman Nevoş çorbada karar kılalım.:KK53:

[video=youtube;PsJleMdeve8]https://www.youtube.com/watch?v=PsJleMdeve8[/video]
Dur bakalım diğer yarışmacılar ne diyecek:KK52:
Yaz günü çorba:KK20::KK20:Kış olsa sıcacık çorbalar içimizi ısıtırda yaz günlerine sıcaklarda serinletecek birseyler olsun.Ben soğuk içecekler & soğuk tatlılar derim:KK34:

Öyle mi diyorsun hemşom:84:
Tatlı mı:KK30:Asla hayır diyemem:KK52::KK52::KK52:Ama Sütlü tatlıları yeni yaptık:KK34:
Soğuk tatlılar:44:KK70:aha geniş kapsamlı birşey olsa:KK31:
Fikirleri bekliyoruz:KK19:

kesinlikle beğendim.... soğuk içecek ve soğuk tatlı..... yarışmanın adı da serinletici lezzetler olabilir messsseeellllaaaaa :KK52:
katılırım bu sefer :KK49:

bu gün pizza yaptım. tüm aşamaları çektim yaparkan dedim atarım kk ye... akşama kocaya attırırım... ama eltim çaya çagırdı ora gittim çay daha tatlı geldi.
bu arada pizzayı da yaptım emme yanmayaydı iyiydi ... azucuk yandı da... :)
yada saklayayım uygun kategori açılırsa yarışmaya katılırım :KK52: :KK52: :KK52:

bu gün pizza yaptım. tüm aşamaları çektim yaparkan dedim atarım kk ye... akşama kocaya attırırım... ama eltim çaya çagırdı ora gittim çay daha tatlı geldi.
bu arada pizzayı da yaptım emme yanmayaydı iyiydi ... azucuk yandı da... :)
yada saklayayım uygun kategori açılırsa yarışmaya katılırım :KK52: :KK52: :KK52:

Ellerinize sağlık:KK56:Pizza kategorisi yapalım:KK52:

Günaydın.:KK3:

Kimse çorba istemiyor mu?Ben yazın da çorba içerim.Yazın çorba içilmez diye birşey olamaz.:KK19:Ama tabiki herkesin fikri önemli.Çoğunluk ne derse o olur.Pizza denmiş ama pizzanın kategorisi mi olur.Kaşarlı pizza,sucuklu pizza diye mi yapılacak.Görsel olarak pek farketmez bence.

Bence çoğunluk neye karar verirse o olsun:KK31: bir toplanıb değerlendirmemiz lazım :KK31:

Bakalım ne olacak :KK52:

çorba mı :100::100::100:

ama pizza olabilir :KK76::KK76::KK76:
:KK56::KK56:
Ben geldim :KK3:
Karasız kalmışsınız yeni kategoride :KK15:
Bende lisaya katılıyorum :KK31:
Hoşgeldin hemşom:KK19:
Ama sütlü tatlıları yeni yaptık soğuk olarak çeşit çok olur mu?
Günaydın.:KK3:

Kimse çorba istemiyor mu?Ben yazın da çorba içerim.Yazın çorba içilmez diye birşey olamaz.:KK19:Ama tabiki herkesin fikri önemli.Çoğunluk ne derse o olur.Pizza denmiş ama pizzanın kategorisi mi olur.Kaşarlı pizza,sucuklu pizza diye mi yapılacak.Görsel olarak pek farketmez bence.
Yok ben pizzayı öylesine söyledim:KK17:
Bu sefer karışmıyorum hadi bulun bakalım:KK9:
Bence çoğunluk neye karar verirse o olsun:KK31: bir toplanıb değerlendirmemiz lazım :KK31:

Bakalım ne olacak :KK52:

Hemşom çoğunluk yok:KK60:

arkadaşlar bence soğuk yenilen herşey olabilir... tatlı içecek MEZE......soğuk çorbalar bilem var :) soğuk kategorisinde kendi çapımda ısrarcıyım :))))

SOĞUK :KK24: SOĞUK :KK24: SOĞUKKKKK :KK24: :KK1:

arkadaşlar bence soğuk yenilen herşey olabilir... tatlı içecek MEZE......soğuk çorbalar bilem var :) soğuk kategorisinde kendi çapımda ısrarcıyım :))))

SOĞUK :KK24: SOĞUK :KK24: SOĞUKKKKK :KK24: :KK1:

Bunu biraz netleştirmek lazım.Biri ortaya ben tavuğu soğuk yerim der soğuk tavuk koyar al başına belayı sonra.:KK60:

X