Ben de çorba diyorum
Kimse yok kendi kendimize kategoriyi belirleriz
Ben de katılmak isterdim ama fotoğraf çekemiyorum:84:
Bu arada daha önce 1. olmuş 2 üyemiz önde gidiyor
Ben de çorba diyorum
Kimse yok kendi kendimize kategoriyi belirleriz
Ben de katılmak isterdim ama fotoğraf çekemiyorum:84:
Bu arada daha önce 1. olmuş 2 üyemiz önde gidiyor
Yok canım kimseden alamam herkes tatilde:84:Zaten haftaya annemlere gidiyorum 3 hafta yokumEvet kimse yok nasılsa çorba olsun gitsin.Tüh sen de katılsan keşke bu kategoriye.Emanet alsan birinden.Ya da o gün bir arkadaşını çağır telefonunu kullan.Olmaz mı?:26:Benimki de yok.Yeğenimin telefonuyla çekiyordum o da tatile gitti.Yeni yarışmacılar katılsın artık.
Ben benden ümitli değilim:)
Dur bakalım diğer yarışmacılar ne diyecekHadi o zaman Nevoş çorbada karar kılalım.
[video=youtube;PsJleMdeve8]https://www.youtube.com/watch?v=PsJleMdeve8[/video]
Yaz günü çorbaKış olsa sıcacık çorbalar içimizi ısıtırda yaz günlerine sıcaklarda serinletecek birseyler olsun.Ben soğuk içecekler & soğuk tatlılar derim
Yaz günü çorbaKış olsa sıcacık çorbalar içimizi ısıtırda yaz günlerine sıcaklarda serinletecek birseyler olsun.Ben soğuk içecekler & soğuk tatlılar derim
bu gün pizza yaptım. tüm aşamaları çektim yaparkan dedim atarım kk ye... akşama kocaya attırırım... ama eltim çaya çagırdı ora gittim çay daha tatlı geldi.
bu arada pizzayı da yaptım emme yanmayaydı iyiydi ... azucuk yandı da... :)
yada saklayayım uygun kategori açılırsa yarışmaya katılırım
çorba mı :100::100::100:
ama pizza olabilir
Hoşgeldin hemşomBen geldim
Karasız kalmışsınız yeni kategoride
Bende lisaya katılıyorum
Yok ben pizzayı öylesine söyledimGünaydın.
Kimse çorba istemiyor mu?Ben yazın da çorba içerim.Yazın çorba içilmez diye birşey olamaz.Ama tabiki herkesin fikri önemli.Çoğunluk ne derse o olur.Pizza denmiş ama pizzanın kategorisi mi olur.Kaşarlı pizza,sucuklu pizza diye mi yapılacak.Görsel olarak pek farketmez bence.
Bence çoğunluk neye karar verirse o olsunbir toplanıb değerlendirmemiz lazım
Bakalım ne olacak
arkadaşlar bence soğuk yenilen herşey olabilir... tatlı içecek MEZE......soğuk çorbalar bilem var :) soğuk kategorisinde kendi çapımda ısrarcıyım :))))
SOĞUKSOĞUK SOĞUKKKKK
Başlık soğuk mu olsun
arkadaşlar bence soğuk yenilen herşey olabilir... tatlı içecek MEZE......soğuk çorbalar bilem var :) soğuk kategorisinde kendi çapımda ısrarcıyım :))))
SOĞUKSOĞUK SOĞUKKKKK
Bunu biraz netleştirmek lazım.Biri ortaya ben tavuğu soğuk yerim der soğuk tavuk koyar al başına belayı sonra.