Yöresel Tarif Ramazan Sofraları + Ana Yemek veya Tatlı

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğum tarif

• Ankete Katılan
    85
  • Anket Kapalı .
Kekli baklava ve beyti sarma arasında gidip geliyorum sürekli bir türlü oyumu veremedim:26: İkisinide çok beğendim ve kesinlikle denemek istiyorum

bütün yemekler birbirinden güzel katılan herkesin emeğine sağlık
3 şeçenek arasında çok gidip geldim ama mantar sevdam agır bastı
köfteye mantardan şapkaya gitti oyum
herkese başarılar

Huu huu kimse yok mu?:78:

Oylama sessiz sakin gidiyor.Oy vermeye bile üşeniyor hanımlar.

Huu huu kimse yok mu?:78:

Oylama sessiz sakin gidiyor.Oy vermeye bile üşeniyor hanımlar.

Merhaba canım
Tatil olunca böyle oluyor galibaOylamanın bitmesine az kaldıYeni kategori ne olacak konuşmaya başlasak iyi olacak ama kimse yok
Herkese bir saat vereyim burda buluşalım

Merhaba canım
Tatil olunca böyle oluyor galibaOylamanın bitmesine az kaldıYeni kategori ne olacak konuşmaya başlasak iyi olacak ama kimse yok
Herkese bir saat vereyim burda buluşalım

Selam Nevoş.

Evet tatil etkiledi galiba.Bir de tek tek tarifleri incelemek zor geliyor sanırım.Ama burada emek verdik dimi.Kazen de hiç ilgilenmiyor bizimle.Kazen yazsa herkesin ilgisini çekiyor niyeyse.

Selam Nevoş.

Evet tatil etkiledi galiba.Bir de tek tek tarifleri incelemek zor geliyor sanırım.Ama burada emek verdik dimi.Kazen de hiç ilgilenmiyor bizimle.Kazen yazsa herkesin ilgisini çekiyor niyeyse.

Kazen gelince herkes geliyor ve bakıyor haklısın

Nevoş çorba diyorum ben.Yarışmacılar da yok ortada fikir versin.Kızlar gelin yahu iki lafın belini kıralım.

Nevoş çorba diyorum ben.Yarışmacılar da yok ortada fikir versin.Kızlar gelin yahu iki lafın belini kıralım.

Ben de çorba diyorum
Kimse yok kendi kendimize kategoriyi belirleriz
Ben de katılmak isterdim ama fotoğraf çekemiyorum:84:
Bu arada daha önce 1. olmuş 2 üyemiz önde gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…