Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben varım Efser.Ama giresim bile yok artıkSevmedim sevmedim sevmedim.
Merhaba Hanımlar
Karıştırınca öğreniyoruz ben bir çok şeyi buldum
Acele etmeyelim alışınca çok seveceğiz
zor oldu boyle. bulamıyorum....kazanan la ilgili bişe kaçırdımmı bilemedim mantar şapka kazanmiş hayırlı olsun ...yeni kategori KAHVALTILIK :) son kararım :) :)
Canım düzenlemeler yapılıyor.kk prolarımız ne oldu nevreste bende yazmıyor
Canım düzenlemeler yapılıyor.
Bak bende Edi değilim,pro hiç değilim
Canım Köfteye Mantardan Şapka ve Kekli Baklava konu sahipleri daha önce 1. oldukları için şuan 3. olan Beyti Sarma hediyeyi almaya hak kazanıyor..
Kahvaltı sofrası olsun
Yarışmaya katılan tüm üyeleri tebrik ediyorum1.2.ve 3.yü kutluyorum tebriklerrrrrrrr
valla çok sevindim. yanlış anlaşılmasın oyumu kekli baklavaya vermiştim ama beyti sarma arasında kalmıştım ... ona da oy veremediğime üzüldüm... madem diğer arkadaşlar daha önce kazanmışlar ödülün ona gitmasine çoooooookkk sevindim. yupppiiii... çok güzel böyle olması eşitlik ve adalet .....Canım Köfteye Mantardan Şapka ve Kekli Baklava konu sahipleri daha önce 1. oldukları için şuan 3. olan Beyti Sarma hediyeyi almaya hak kazanıyor..
Kahvaltı sofrası olsun
Yarışmaya katılan tüm üyeleri tebrik ediyorumEki Görüntüle 1215439 Eki Görüntüle 1215441
Kahvaltı sunumları mı olsunvalla çok sevindim. yanlış anlaşılmasın oyumu kekli baklavaya vermiştim ama beyti sarma arasında kalmıştım ... ona da oy veremediğime üzüldüm... madem diğer arkadaşlar daha önce kazanmışlar ödülün ona gitmasine çoooooookkk sevindim. yupppiiii... çok güzel böyle olması eşitlik ve adalet .....
kahvaltı sofrası zor olma mı çok hazırlık ister gibime geldi de. yanlız ve 6 aylık çocuklu oldugum için bir çeşit yapabilirim... kocam masada iki çeşit görünce boynuma sarılıyo o derece yani
evet olabilir. :)Kahvaltı sunumları mı olsun
Tamam şimdi sisteme yeni geçtik biraz toparlanalım konuşuruzevet olabilir. :)
Canım uğraşınca çokta zor değilMandalina birinciliğini tebrik ederim.
Vuslat hediyelerini güle güle kullan canım.Şeytanın bacağını kırdın sonunda:)
Ben soğudum buradan.Kör gibiyim sanki
Canım profilinde hakkında kısmına gir orda açtığın konular ve mesajlar var.Eklediğim konuyu bile bulamıyorum.Hazır değilse geçilmeseydi yeni sisteme.
Tamam şimdi sisteme yeni geçtik biraz toparlanalım konuşuruz
Canım uğraşınca çokta zor değil
Canım profilinde hakkında kısmına gir orda açtığın konular ve mesajlar var.[/QUOTE
hediyeyi kim gönderiyo kazanan kişiye... sponsor falan mıvar . ne gibi gediyeler oluyor merak ettim.