Yöresel Tarif Ramazan Sofraları + Ana Yemek veya Tatlı

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğum tarif

• Ankete Katılan
    85
  • Anket Kapalı .
Ben varım Efser.Ama giresim bile yok artık:KK43:Sevmedim sevmedim sevmedim.:mad:

Merhaba Hanımlar:KK70:
Karıştırınca öğreniyoruz ben bir çok şeyi buldum:KK66:
Acele etmeyelim alışınca çok seveceğiz:cool:

zor oldu boyle. bulamıyorum....kazanan la ilgili bişe kaçırdımmı bilemedim mantar şapka kazanmiş hayırlı olsun ...yeni kategori KAHVALTILIK :) son kararım :) :)

zor oldu boyle. bulamıyorum....kazanan la ilgili bişe kaçırdımmı bilemedim mantar şapka kazanmiş hayırlı olsun ...yeni kategori KAHVALTILIK :) son kararım :) :)

Canım Köfteye Mantardan Şapka ve Kekli Baklava konu sahipleri daha önce 1. oldukları için şuan 3. olan Beyti Sarma hediyeyi almaya hak kazanıyor..
smilie_girl_014.gif

Kahvaltı sofrası olsun:cool:

Canım Köfteye Mantardan Şapka ve Kekli Baklava konu sahipleri daha önce 1. oldukları için şuan 3. olan Beyti Sarma hediyeyi almaya hak kazanıyor..
smilie_girl_014.gif

Kahvaltı sofrası olsun:cool:
valla çok sevindim. yanlış anlaşılmasın oyumu kekli baklavaya vermiştim ama beyti sarma arasında kalmıştım ... ona da oy veremediğime üzüldüm... madem diğer arkadaşlar daha önce kazanmışlar ödülün ona gitmasine çoooooookkk sevindim. yupppiiii... çok güzel böyle olması eşitlik ve adale:KK70:t .....
kahvaltı sofrası zor olma mı :confused: çok hazırlık ister gibime geldi de. yanlız ve 6 aylık çocuklu oldugum için bir çeşit yapabilirim... kocam masada iki çeşit görünce boynuma sarılıyo o derece yani :p :p:p:p

valla çok sevindim. yanlış anlaşılmasın oyumu kekli baklavaya vermiştim ama beyti sarma arasında kalmıştım ... ona da oy veremediğime üzüldüm... madem diğer arkadaşlar daha önce kazanmışlar ödülün ona gitmasine çoooooookkk sevindim. yupppiiii... çok güzel böyle olması eşitlik ve adale:KK70:t .....
kahvaltı sofrası zor olma mı :confused: çok hazırlık ister gibime geldi de. yanlız ve 6 aylık çocuklu oldugum için bir çeşit yapabilirim... kocam masada iki çeşit görünce boynuma sarılıyo o derece yani :p :p:p:p
Kahvaltı sunumları mı olsun:KK66:

Mandalina birinciliğini tebrik ederim.

Vuslat hediyelerini güle güle kullan canım.Şeytanın bacağını kırdın sonunda:)

Ben soğudum buradan.Kör gibiyim sanki:KK43:

Eklediğim konuyu bile bulamıyorum.Hazır değilse geçilmeseydi yeni sisteme.:mad:

evet olabilir. :)
Tamam şimdi sisteme yeni geçtik biraz toparlanalım konuşuruz:KK66:
Mandalina birinciliğini tebrik ederim.

Vuslat hediyelerini güle güle kullan canım.Şeytanın bacağını kırdın sonunda:)

Ben soğudum buradan.Kör gibiyim sanki:KK43:
Canım uğraşınca çokta zor değil:KK66:
Eklediğim konuyu bile bulamıyorum.Hazır değilse geçilmeseydi yeni sisteme.:mad:
Canım profilinde hakkında kısmına gir orda açtığın konular ve mesajlar var.:rolleyes:

Tamam şimdi sisteme yeni geçtik biraz toparlanalım konuşuruz:KK66:

Canım uğraşınca çokta zor değil:KK66:

Canım profilinde hakkında kısmına gir orda açtığın konular ve mesajlar var.:rolleyes:[/QUOTE
hediyeyi kim gönderiyo kazanan kişiye... sponsor falan mıvar . ne gibi gediyeler oluyor merak ettim.

X