• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ramazan Sofraları(2025)

aaaa olmazzz çok ayıpp hemen yapman gerekiyorlarr :)))
Ama bazen haklılar(haklıyız) çünkü popüler tarif alınıyor. Son günlerde ben yapmıyorum oluyor. Başka biri tarif arıyor bulamıyor🤷
Ben ve bir arkadaş mesela çay saatinde tarif ayarlayamadık. İstemediğimiz şeyleri yaptık. Ve son günlerde tarif bırakanlar oldu🤷Bu bir örnek tabi ki🤷
Oylama başlayacak bekliyoruz ben yapmadım ya da yapamıyorum oluyor.
Ama biz onu bekliyoruz.
Bu ayda bırakanlar oldu ama sağ olsunlar erken haber verdiler.

Ama bazen haklılar(haklıyız) çünkü popüler tarif alınıyor. Son günlerde ben yapmıyorum oluyor. Başka biri tarif arıyor bulamıyor🤷
Ben ve bir arkadaş mesela çay saatinde tarif ayarlayamadık. İstemediğimiz şeyleri yaptık. Ve son günlerde tarif bırakanlar oldu🤷Bu bir örnek tabi ki🤷
Ama biz onu bekliyoruz.
Çoğumuz yapmak için benzer tarifleri kafamızda tasariyoruz galiba menüler çakışıyor 🤔

Çoğumuz yapmak için benzer tarifleri kafamızda tasariyoruz galiba menüler çakışıyor 🤔
Evet öyle oluyor canım 🥰
O sebeple ben konuyu her ay aynı gün ve saatte açmaya çalışıyorum. Kim ne kaparsa🤗Sonra kalan tariflerden veriyorum. Kimisi gelip hemen buluyor kimisi bulamıyor. Aklı ilk istediğinde kalıyor. O tarif birde yapılmazsa, hani yapılacaktı diye sitem ediyor. 🤷
Herkes haklı tabi 🤗Ondan en geç bir hafta önce haber verilebilir.

Ama biz onu bekliyoruz.

Bu doğru evet .
Tarifi alıp vaktinde yapabilmek iyi.

Evet öyle oluyor canım 🥰
O sebeple ben konuyu her ay aynı gün ve saatte açmaya çalışıyorum. Kim ne kaparsa🤗Sonra kalan tariflerden veriyorum. Kimisi gelip hemen buluyor kimisi bulamıyor. Aklı ilk istediğinde kalıyor. O tarif birde yapılmazsa, hani yapılacaktı diye sitem ediyor. 🤷
Herkes haklı tabi 🤗Ondan en geç bir hafta önce haber verilebilir.
Haklısın tabiki sende🥰 yarışma her ay mi yapılıyor

Haklısın tabiki sende🥰 yarışma her ay mi yapılıyor
12 yıldır her ay yapıyoruz canım 🥰
Her ayın 1 inde konu açılıyor. Gelip bakmanız gerekiyor. O gün yoksa bir sebepten dolayı en geç 2-3 gün içinde açılır.
Mesela nisan ayında bayramdan dolayı 2 Nisan'da akşam 20.00 - 21.00 arasında açarım.

Her ayın 1 inde konu açılıyor. Gelip bakmanız gerekiyor. O gün yoksa bir sebepten dolayı en geç 2-3 gün içinde açılır.
Mesela nisan ayında bayramdan dolayı 2 Nisan'da akşam 20.00 - 21.00 arasında açarım.
Nevos dört oy kullanalım kiyamiyom🥴

Aa çok iyiymiş arada görüyordum oy veriyordum ama her ay yapıldığına hiç dikkat etmemisim

aaaa olmazzz çok ayıpp hemen yapman gerekiyorlarr :)))
O iş öyle değil maalesef.
Ben mesela, 2 haftadır ne haldeyim ben biliyorum, son dk bile olsa tarifimi yapacağımı da yöneticimiz biliyor.
Özellikle popüler tarifler alındıysa ilk on gün içinde mücbir sebep belirtmeden yapılmadığı, hatta son güne kadar yapamayacaklarını belirtmeyenler oluyor. Bu iş sıkıntılı.
O tarifi isteyip, kapıldığı için istemeden başka tarife kalanlar oluyor, bana göre hakka girmektir bu.
Tarif alan arkadaşlar eğer vazgeçti ise ayın 10-12. günü gelmeden bildirmeleri lazım bence.

Abooo nanem🫣 elini çabuk tut gelir şimdi neden yapmadıncılar😂 kapına kadar gelebilen olabilir 😀 ASSOSyal ASSOSyal demi şekerim hahshshshs😅
Demek bensiz dedikodu ha yazıklağr olsun ASSOSyal ASSOSyal püüüğğğğ ama bi dk ben de neden yapmadıncı değil miydim ya dur sjdjkdkd

Back
X