- 22 Temmuz 2017
- 45.098
- 133.472
- 598
İyi etmiş.Aman orası da neden yaptıncılarla dolu. Kadın kaynanayı uyarmış diye edepsiz ilan edecekler nerdeyse.
Ben olsam “n’olmuş” diyen oğlu ile yallah derdim herhalde.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi etmiş.Aman orası da neden yaptıncılarla dolu. Kadın kaynanayı uyarmış diye edepsiz ilan edecekler nerdeyse.
Adam kim nelere maruz kaldı yasom düşünsene, ondan sesini cikartamyor bence nolmus diyoİyi etmiş.
Ben olsam “n’olmuş” diyen oğlu ile yallah derdim herhalde.
Ne diyelim bacım, hadi oğlunu geçtim, dedeye bak behhhhciler de vardı.Adam kim nelere maruz kaldı yasom düşünsene, ondan sesini cikartamyor bence nolmus diyo![]()
Herkes içini güzelce boşalttı, bu anı bekliyorlarmışNe diyelim bacım, hadi oğlunu geçtim, dedeye bak behhhhciler de vardı.
Nereden tutsan elinde kalıyor.![]()
Mesela senin istediğin tarif hala gelmedi.![]()
Mutlaka yapılacak ama, o arkadaş genelde yapar.Öylemi şaşırdım.
Normalde ben istediğim ilk o tarifi yapacaktım. Kısmet
![]()
Evet iyi o halde geldiğinde görürüm.Mutlaka yapılacak ama, o arkadaş genelde yapar.
Canım çekti. Ama şu an asla yapıp içemem. Evde ortalık 56. Mahalle yanarken saçımı tarıyor gibi.
Benim şu anki durumum tam da örneklediğin gibi, ama midemi oturtmam lazım. O yüzden kofi saatimi erkene aldım.Canım çekti. Ama şu an asla yapıp içemem. Evde ortalık 56. Mahalle yanarken saçımı tarıyor gibi.![]()
Ellerine sağlık elticim
Cancağzım
Teşekkür ederim elticimEllerine sağlık elticimAfiyet olsun
![]()
Aaa köpüğün kahvesi var
Seda Ağaçaltı’nın kahvesini öneririm mutlaka denemelisin. O kahveden beri başka bir kahve almıyorum.köpüğü dikkat çekiyor .
Afiyet olsun.
![]()
bu dediğini yeni duydum.Seda Ağaçaltı’nın kahvesini öneririm mutlaka denemelisin. O kahveden beri başka bir kahve almıyorum.