- 28 Ekim 2022
- 7.759
- 20.733
- 278
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ağaçaltı Antep’te bilindik bir baharatçı. İbrahimli’de. Ablana gelirsen kesin uğra. Onun kahvesinden sonra diğerlerini içmek istemezsin.bu dediğini yeni duydum.
Şimdiye kadar ben mehmet efendi kahve dünyası bu iki markayı aldım en son.![]()
olur uğrarım.Ağaçaltı Antep’te bilindik bir baharatçı. İbrahimli’de. Ablana gelirsen kesin uğra. Onun kahvesinden sonra diğerlerini içmek istemezsin.![]()
Kahve muhabbetiNoluyor burda yine![]()
Sadece Ayıntap’ta mı?Ağaçaltı Antep’te bilindik bir baharatçı. İbrahimli’de. Ablana gelirsen kesin uğra. Onun kahvesinden sonra diğerlerini içmek istemezsin.![]()
Hayr hayr, suprayzlara doğru gidelimHayrolsun![]()
Sakeria şubesi de açılmalı.Sadece Ayıntap’ta mı?
Eline sağlık muhteşem olmuş yine
Evet, şekersiz içiyorum. Ama bu tezi çürütecek bir şey söyleyeyim, eşim şekerli içiyor ve O’na yaptığım kahve daha köpüklü oluyor.Eline sağlık muhteşem olmuş yine
Şeker oranı azaldıkça kahvenin köpüğü daha fazla oluyormuş sen Şekersiz mi içiyorsun
İyi o zaman şekersiz içmeyelim kahveyiEvet, şekersiz içiyorum. Ama bu tezi çürütecek bir şey söyleyeyim, eşim şekerli içiyor ve O’na yaptığım kahve daha köpüklü oluyor.![]()
Burası da acayip soğuk. Tepelerde kar varBurası bir soğuk ki kar yağıyor
Aksine şekersiz olunca köpüğü az oluyorEline sağlık muhteşem olmuş yine
Şeker oranı azaldıkça kahvenin köpüğü daha fazla oluyormuş sen Şekersiz mi içiyorsun
Burası da soğukBurası bir soğuk ki kar yağıyor
Sivas ellerinde sazım çalınırBurası bir soğuk ki kar yağıyor
Ağrı Dağı’n eteğindeBurası da soğuk