- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.909
- 43
Biraz gevşediler sanki Oruç tutunca biraz dağıldı. Biraz ara mı versen dedimBenim büyük oğluma da lgs son ayda spor salonuna gitmesen dedim bana tirip atıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biraz gevşediler sanki Oruç tutunca biraz dağıldı. Biraz ara mı versen dedimBenim büyük oğluma da lgs son ayda spor salonuna gitmesen dedim bana tirip atıyor
Hep bekletilirim aşkomBen de öyleyim aşko ,erken giderim, geç kalmam asla ,sama aksiyon yaşatmak istemiş evren
Ben de aşko bence bu evreni artık tenhada kıstırmanın zamanı geldiHep bekletilirim aşkom
Evren hep benimle uğraşıyor
Kıstıralım aşkom yetti gariBen de aşko bence bu evreni artık tenhada kıstırmanın zamanı geldi
Buramiza kadar geldi aşkoKıstıralım aşkom yetti gari
Ben de aynı düşünüyorum babası olur üstüne gitme diyor ramazan ayında akşama çekilince spor dersi bıraksın istedim babası gelince ikna edip kayıt yeniledi motorla gidip geliyor açıkçası tedirgin oluyorumBiraz gevşediler sanki Oruç tutunca biraz dağıldı. Biraz ara mı versen dedim
En korktuğum şey motor benim deBen de aynı düşünüyorum babası olur üstüne gitme diyor ramazan ayında akşama çekilince spor dersi bıraksın istedim babası gelince ikna edip kayıt yeniledi motorla gidip geliyor açıkçası tedirgin oluyorum
BezdukBuramiza kadar geldi aşko
Allah korusun canım Allaha emanet olsunBen de aynı düşünüyorum babası olur üstüne gitme diyor ramazan ayında akşama çekilince spor dersi bıraksın istedim babası gelince ikna edip kayıt yeniledi motorla gidip geliyor açıkçası tedirgin oluyorum
Okula da gidiyor motorla ondan değilde geç saatte eve gelecek derslere de zaman ayırmıyorEn korktuğum şey motor benim de
Benim oğlanda futbol meraklısı. Geçen yıl gelince futbola başladı ama okul açılınca bu yıl olmaz dedim. Çok yoruluyordum, enerji olmayınca çalışamıyorduOkula da gidiyor motorla ondan değilde geç saatte eve gelecek derslere de zaman ayırmıyor
Babası birlikte gidip gelelim dedi çarşamba günü geldi bugün gitti bayrama kadar gelmez oğlundan daha çok ona kızgınım ne gerek vardı bir ayda gitmeyi vereydiAllah korusun canım Allaha emanet olsun
Ergenler dinlemiyor
Allah korusun tüm evlatlarımızı insallahOkula da gidiyor motorla ondan değilde geç saatte eve gelecek derslere de zaman ayırmıyor
yakalımBezduk
Aynen iki ay idare etseydi sonra devam ederdiBabası birlikte gidip gelelim dedi çarşamba günü geldi bugün gitti bayrama kadar gelmez oğlundan daha çok ona kızgınım ne gerek vardı bir ayda gitmeyi vereydi
Yaza fiti fiti gezeceĝizBizde zayıflayacağız
Nereden başlayalımyakalım
Bedevilikten istifa edelim önce ,belki kabul olurNereden başlayalım