- 8 Haziran 2013
- 56.153
- 149.108
Sınavı da atlattın artık bir sofra kurarsınBir kaşık yemek bile yok sadece menü belli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sınavı da atlattın artık bir sofra kurarsınBir kaşık yemek bile yok sadece menü belli
Yarın yine varSınavı da atlattın artık bir sofra kurarsın
Ayy erken çık nevoşYarın yine var
Yarın oğlumun 11 de sınavı var. 12.30 da bitiyor. Normalde benim sınav 14.00 deydi 15.00 e almışlarAyy erken çık nevoş
Analı oğullu koşuşturmacalı bir gün sizi bekliyor Allah kolaylık versin. İkinize de başarılar diliyorumYarın oğlumun 11 de sınavı var. 12.30 da bitiyor. Normalde benim sınav 14.00 deydi 15.00 e almışlar
Bu sefer yeri netleştirdim benden kaçamazÖğle sonu olan sınavda gidip baktım
Sağ ol canımAnalı oğullu koşuşturmacalı bir gün sizi bekliyor Allah kolaylık versin. İkinize de başarılar diliyorum
İnşallah çok iyi geçecek sınavınızYarın oğlumun 11 de sınavı var. 12.30 da bitiyor. Normalde benim sınav 14.00 deydi 15.00 e almışlar
Bu sefer yeri netleştirdim benden kaçamazÖğle sonu olan sınavda gidip baktım
İnşallah canım benimİnşallah çok iyi geçecek sınavınız
Kötü olmuşİnşallah canım benim
Bugün bir aksiyon yaşadım sınav yerini bulamadım falan Cano ondan diyor erken git
Çok fenaydıKötü olmuş
Telafisi var mıÇok fenaydı
Yok yetiştim sınava ama ararken çok koşturdum. Yarım saat toparlanamadımTelafisi var mı
Bu sefer erken çık aşkoYarın yine var
Aşko zaten bir saat önce çıkmıştımBu sefer erken çık aşko
Ben de öyleyim aşko ,erken giderim, geç kalmam asla ,sama aksiyon yaşatmak istemiş evrenAşko zaten bir saat önce çıkmıştım
Birde benim gibi dakik ve buna takıntılı kadının başına gelen şey
ÇıkmazÇıkmaz