- 8 Haziran 2013
- 57.760
- 153.424
- 898
Sınavı da atlattın artık bir sofra kurarsınBir kaşık yemek bile yok sadece menü belli![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sınavı da atlattın artık bir sofra kurarsınBir kaşık yemek bile yok sadece menü belli![]()
Yarın yine varSınavı da atlattın artık bir sofra kurarsın![]()
Ayy erken çık nevoşYarın yine var![]()
Yarın oğlumun 11 de sınavı var. 12.30 da bitiyor. Normalde benim sınav 14.00 deydi 15.00 e almışlarAyy erken çık nevoş![]()
Analı oğullu koşuşturmacalı bir gün sizi bekliyorYarın oğlumun 11 de sınavı var. 12.30 da bitiyor. Normalde benim sınav 14.00 deydi 15.00 e almışlar
Bu sefer yeri netleştirdim benden kaçamazÖğle sonu olan sınavda gidip baktım
![]()
Sağ ol canımAnalı oğullu koşuşturmacalı bir gün sizi bekliyorAllah kolaylık versin. İkinize de başarılar diliyorum
![]()
İnşallah çok iyi geçecek sınavınızYarın oğlumun 11 de sınavı var. 12.30 da bitiyor. Normalde benim sınav 14.00 deydi 15.00 e almışlar
Bu sefer yeri netleştirdim benden kaçamazÖğle sonu olan sınavda gidip baktım
![]()
İnşallah canım benimİnşallah çok iyi geçecek sınavınız
Kötü olmuşİnşallah canım benim
Bugün bir aksiyon yaşadım sınav yerini bulamadım falanCano ondan diyor erken git
![]()
Çok fenaydıKötü olmuş
Telafisi var mıÇok fenaydı![]()
Yok yetiştim sınava ama ararken çok koşturdum. Yarım saat toparlanamadımTelafisi var mı
Bu sefer erken çık aşkoYarın yine var![]()
Aşko zaten bir saat önce çıkmıştımBu sefer erken çık aşko![]()
Ben de öyleyim aşko ,erken giderim, geç kalmam asla ,sama aksiyon yaşatmak istemiş evrenAşko zaten bir saat önce çıkmıştım
Birde benim gibi dakik ve buna takıntılı kadının başına gelen şey![]()
ÇıkmazÇıkmaz![]()