- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.707
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bende bugün özellikle bekledimEskiden haftasonları daha çok sofra fotoğrafı gelirdi.
Şu margırıt kadını Margaret Hale bugün misafir ağırladı, keşke tarifini yapsaydı.
İnşallahİnşallah daha zaman vakit var. Yeni sofralar gelir .
Ben mi misafir varken yapıp çekeceğim? Yooo dostum yooooooooo.Eskiden haftasonları daha çok sofra fotoğrafı gelirdi.
Şu margırıt kadını Margaret Hale bugün misafir ağırladı, keşke tarifini yapsaydı.
Yabancı değillerdi ya.Ben mi misafir varken yapıp çekeceğim? Yooo dostum yooooooooo.
Marifetli olunca beklenti yüksek oluyorBen mi misafir varken yapıp çekeceğim? Yooo dostum yooooooooo.
Çok tehlikeli bir dır kendisiMarifetli olunca beklenti yüksek oluyor
Ölümüne aşkoyuz sagolasin aşkooom
CanımÖlümüne aşkoyuz sagolasin aşkooom
İnanamıyorum, sonunda oldum evet sağol Zano'mmmm,pattis soyanlarimiz çok olsunEki Görüntüle 3405889
Jenna16 Doğum günün kutlu olsun Zenna’m Nice pattisli sağlıklı mutlu huzurlu yıllara. İyiki doğdun
Amin Zenna’mİnanamıyorum, sonunda oldum evet sağol Zano'mmmm,pattis soyanlarimiz çok olsun
Amin canım, çok teşekkürlerJenna16 doğum günün kutlu olsun nice senelere inşallah
Çok konuşma nane bu ay seninde ondan kalır yanın yokÇok tehlikeli bir dır kendisi
Bunu her ay duyuyorum ama sonuç öyle olmuyorÇok konuşma nane bu ay seninde ondan kalır yanın yok
Bu ay herkes hem fikirse ihtimal çok yüksek şekerimBunu her ay duyuyorum ama sonuç öyle olmuyor