- 24 Eylül 2018
- 97.133
- 292.380
Takılması da uzun sürüyor, çok sıkıcı bir süreç, sonrası rahatlık ama ,bitene kadar beklemek zorGünaydın benim ki çok önemli değilde,eşimin çok sıkıntılı geçecek çekilecek dişin hepsi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Takılması da uzun sürüyor, çok sıkıcı bir süreç, sonrası rahatlık ama ,bitene kadar beklemek zorGünaydın benim ki çok önemli değilde,eşimin çok sıkıntılı geçecek çekilecek dişin hepsi.
6 ay dedi dr,herşeyi zor aslında nasıl olacak bilmiyorum hiç..Takılması da uzun sürüyor, çok sıkıcı bir süreç, sonrası rahatlık ama ,bitene kadar beklemek zor
Uzunmuş da süre kolaylıkla geçsin inşallah6 ay dedi dr,herşeyi zor aslında nasıl olacak bilmiyorum hiç..
Evet epey uzun bir süre olacak,umarım öyle olur sıkıntılı bir dönem helede erkekler için zor .Uzunmuş da süre kolaylıkla geçsin inşallah
Geçmiş olsun ablacımEvet epey uzun bir süre olacak,umarım öyle olur sıkıntılı bir dönem helede erkekler için zor .
Kolaylıklar diliyorum6 ay dedi dr,herşeyi zor aslında nasıl olacak bilmiyorum hiç..
Çok geçmiş olsunEvet epey uzun bir süre olacak,umarım öyle olur sıkıntılı bir dönem helede erkekler için zor .
Şehirli olacağıma köylü olmayı tercih ederim Senden naberNaber kız köylüler
Zenna benim kııız,Zekta bağlantısını nasıl kurdun?
Klasik sen
Orda bir köy var uzakta…Şehirli olacağıma köylü olmayı tercih ederim Senden naber
Akşama beyran yapacağız, et didikliyorum.Şehirli olacağıma köylü olmayı tercih ederim Senden naber
Afiyet olsun kilo olmasınAkşama beyran yapacağız, et didikliyorum.
Kilo deme bana…Afiyet olsun kilo olmasın
Ramazan da susuz kalmadan ödem oluyor yine de dikkat etmeye devam etKilo deme bana…
Hem Jenna ,hem ZennaZennam deyince aklıma Zekta geldi hahaha jennasın yaa :)
Bu ara ful yöresel takılıyorsun Çok severim beyranı Antep de içerdik gidinceAkşama beyran yapacağız, et didikliyorum.