- 24 Eylül 2018
- 97.133
- 292.380
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğal yoldan diyetPahalı zaten yemiyoruz
En temiziCeviz neyimize yetmiyorDoğal yoldan diyet
8-9 yaşlarımdan beri böyle kapatıyotum desem.En sevdiğim ama böyle kapatamıyorum
Çok şükürEn temiziCeviz neyimize yetmiyor
Benim eşimi büyüten annesi Çerkez oda böyle kapatır özendim olmadı onunki gibi küçükten el alışınca kolay geliyordur8-9 yaşlarımdan beri böyle kapatıyotum desem.
Ama önemli olan tadı, boşver kapamayı o yüzden.
O kadar video attım sanaBenim eşimi büyüten annesi Çerkez oda böyle kapatır özendim olmadı onunki gibi küçükten el alışınca kolay geliyordur
Benimde üvey babaannem çerkezdi. Annem ellemesin derdi, babaannem yok öğrensin deyip öğretmişti.Benim eşimi büyüten annesi Çerkez oda böyle kapatır özendim olmadı onunki gibi küçükten el alışınca kolay geliyordur
Nur içinde yatsın babaanneBenimde üvey babaannem çerkezdi. Annem ellemesin derdi, babaannem yok öğrensin deyip öğretmişti.
Amin cancağzım, amin.Nur içinde yatsın babaanne
He ya ,nasil mümkün olabilirCanan hoca da mı kaju haram demiş
Bizlik bir durum yok ayda yılda bir yiyoruz hergün yiyenler düşünsünHe ya ,nasil mümkün olabilir
Aretim zengin şükür yiyebilirBizlik bir durum yok ayda yılda bir yiyoruz hergün yiyenler düşünsün
kukrim
Günaydın, her ikinize de şifa olsunGünaydın kızlar yarın sabah fizik tedaviye başlıyorum bakalım sonrada dişe randevu var eşimin ona gideceğiz
Günaydın benim ki çok önemli değilde,eşimin çok sıkıntılı geçecek çekilecek dişin hepsi.Günaydın, her ikinize de şifa olsun