- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.411
İnşallah aşkomBeraber yaza kadar 10 kilo verelim inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah aşkomBeraber yaza kadar 10 kilo verelim inşallah
Tamam sende gelAma beni geçmek yokOlmayı istediğim kilo 10 kilo uzakta genel olarak hepimiz aynı gibiyiz
Aşkom o zaman boydan bir elbise alacağımİnşallah aşkom
Hadi geçmiş olsun Ellerine sağlıkÇok şükür bitti
Yakışır aşkom ,hakkımız benceAşkom o zaman boydan bir elbise alacağım
SağolasınHadi geçmiş olsun Ellerine sağlık
67 kiloyum inşallah 66 olursun zira ben takılı kaldımTamam sende gelAma beni geçmek yok
TabisiYakışır aşkom ,hakkımız bence
O bile yeter aslında ama daha düşsem fena olmazSen bekle geliyoruz67 kiloyum inşallah 66 olursun zira ben takılı kaldım
Bu sorun bayağıdır var.Ben geçen ay fotoları Whatsaaptan kendime attım sonra onları kaydedip ekledimFotoğraf ekleyemiyorum ya
Napıcam simdiBu sorun bayağıdır var.Ben geçen ay fotoları Whatsaaptan kendime attım sonra onları kaydedip ekledim
Öyle yap işte kendine at ,kaydet ve ekleNapıcam simdi
Senin boyun uzun ondan iyidir senin için benim için normal üstüO bile yeter aslında ama daha düşsem fena olmazSen bekle geliyoruz
Kısa mı boyunSenin boyun uzun ondan iyidir senin için benim için normal üstü
Ben ekran görüntüsü alıp ekleyebiliyorum sadeceNapıcam simdi
Daha önce hiç sorun olmamıştı bir tek geçen ay yaşadımGerçi menü konusuna foto ekleyebildimBen ekran görüntüsü alıp ekleyebiliyorum sadece
162 ortalama yaniKısa mı boyun
Benimkilerde hep boyut büyük diyor aşkom ben de fotoğrafın ekran görüntüsünü alıp yüklüyorum anca öyle kabul ediyorDaha önce hiç sorun olmamıştı bir tek geçen ay yaşadımGerçi menü konusuna foto ekleyebildim