- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.578
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yahu bu hiç aklıma gelmedi benim bende ss alıp kırpıp attım en son yarışmadaWhatsApptan kendime atıp kaydetmiştim hepsi eklendi.
Sağol kuzum benim biraz toparliyayim yine denicem ama.Iyi olmuş kuzum,zaten hamilesin,hiç riske girme bence. Geçmiş olsun
Bana atınca zaten şekil değiştiriyor. Neyse öğrenmiş oldunuzYahu bu hiç aklıma gelmedi benim bende ss alıp kırpıp attım en son yarışmada
Başınız sağ olsun ablacım, Allah rahmet eylesinGünaydınlar hanımlar eski komşumun annesi vefat etmişti 1 saat sonra baş sağlığı için gideceğiz geç geliriz herhalde biraz uzakta oturuyor arabayla gideceğiz.
Başınız sağolsun ablacımGünaydınlar hanımlar eski komşumun annesi vefat etmişti 1 saat sonra baş sağlığı için gideceğiz geç geliriz herhalde biraz uzakta oturuyor arabayla gideceğiz.
Çok zorlama Hadi kolay gelsin kuzumSağol kuzum benim biraz toparliyayim yine denicem ama.
Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabr versinGünaydınlar hanımlar eski komşumun annesi vefat etmişti 1 saat sonra baş sağlığı için gideceğiz geç geliriz herhalde biraz uzakta oturuyor arabayla gideceğiz.
Aynen öyle aklımızda olsun. Son dakika elimiz ayağımız dolaşmasınBana atınca zaten şekil değiştiriyor. Neyse öğrenmiş oldunuz
Ben de yoğurt kürü yiyorum sahurda sadece :)Yok yemedimAkşam yemeğinde karnabahar yedim. Ekmek, pilav yokSonra 10 gibi iki kaşık yulaf, süt, elma karıştırıp yedim.
Öyle olunca acıktım galiba
Hepimiz fit olalımBen de yoğurt kürü yiyorum sahurda sadece :)
Bi kaçırdım sonra yakalayamadımHayalkuran hic görmüyorum seni artık
Ben seni dürteyim ara ara o zamanBi kaçırdım sonra yakalayamadım
Zano'mZenna’m
İyi olurBen seni dürteyim ara ara o zaman