- 11 Şubat 2022
- 2.313
- 5.782
Geçmiş olsun naneTansiyonun aşırı düştü bugün şimdide baş ağrısı başladı çocuklar hasta aşırı yorgun hissediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun naneTansiyonun aşırı düştü bugün şimdide baş ağrısı başladı çocuklar hasta aşırı yorgun hissediyorum
İşte bu. Her rengi boyamıştım bir tek fıstığın yeşili kalmıştı.Ne aldın hangi muhteşem ihtiyac ürününü
Bundan benimde vardı. Kk nın bana ilk hediyelerinden biriydiİşte bu. Her rengi boyamıştım bir tek fıstığın yeşili kalmıştı.
Nevreste Şununla bi sahur sofrası hazırlayıp sonuncu olsam iyi olmaz mıydı sjdkkdkdkk
İyi akşamlar aşkom
Napaysınız diyet kardeşlerimİyi akşamlar kuşum.
Kahvaltıya misafir çağırmak farz oldu artık mecbur kullanacağız.Bundan benimde vardı. Kk nın bana ilk hediyelerinden biriydi
Sadece sunumlarda kullandım ya
Şimdi duruyor mu, tek parça mı göreceğiz
Güle güle kullan
Sen kaç kilosun? Kesin 57’dir.Napaysınız diyet kardeşlerim
Gerekliymiş bu ay en azındanİşte bu. Her rengi boyamıştım bir tek fıstığın yeşili kalmıştı.
Nevreste Şununla bi sahur sofrası hazırlayıp sonuncu olsam iyi olmaz mıydı sjdkkdkdkk
Geçmiş olsun nanemTansiyonun aşırı düştü bugün şimdide baş ağrısı başladı çocuklar hasta aşırı yorgun hissediyorum
Ne olsun 70 i ucundan gördümNapaysınız diyet kardeşlerim
Benim kapalıydı. Ondan hep süs olarak kullandım. Şu arkadaşKahvaltıya misafir çağırmak farz oldu artık mecbur kullanacağız.
Tam tersinin beş eksiğiSen kaç kilosun? Kesin 57’dir.
Ooh maşallah aşkom ,bizi geçeceksinNe olsun 70 i ucundan gördüm
Geçmiş olsunTansiyonun aşırı düştü bugün şimdide baş ağrısı başladı çocuklar hasta aşırı yorgun hissediyorum
Her hali güzel aşkomunTam tersinin beş eksiği
İnşallahOoh maşallah aşkom ,bizi geçeceksin
Diyet savaşlarıOoh maşallah aşkom ,bizi geçeceksin
Çok şükür bittiAllah yardımcın olsun
Senin gibi aşkomHer hali güzel aşkomun
Aşkom sen göstermiyorsunTam tersinin beş eksiği