Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aşko ben şeker diyetindeyim. Gördüğüm tek tatlı kendimİnşallah
Tatlınızı yemeyi unutmayın
YaaaaSenin gibi aşkom
Off ya olmadı şimdi Bende yemiyorum aşkomAşko ben şeker diyetindeyim. Gördüğüm tek tatlı kendim
Kafamı toparlayacak olan o masa. Masa örtüsünün aynısı bende de var.Benim kapalıydı. Ondan hep süs olarak kullandım. Şu arkadaş
Eki Görüntüle 3399531
Aşko benim göbek bölgesi coştu dün yediğim tatlılar bugün göbek oldularAşkom sen göstermiyorsun
Benim şükür sandıktaydıKafamı toparlayacak olan o masa. Masa örtüsünün aynısı bende de var.
Ooo sen de bizdensin yani gel karşim otur şöyleTam tersinin beş eksiği
Benim bacak var ama üst eriyorAşko benim göbek bölgesi coştu dün yediğim tatlılar bugün göbek oldular
Aşkom insan alışıyormuş he başta biraz zorlandım ama bakalım ramazanda isteyecek mi canımOff ya olmadı şimdi Bende yemiyorum aşkom
Ben de hala giden yokBenim bacak var ama üst eriyor
Tabisi Aynı taraftayızOoo sen de bizdensin yani gel karşim otur şöyle
Yemeyelim aşkomAşkom insan alışıyormuş he başta biraz zorlandım ama bakalım ramazanda isteyecek mi canım
Hurma yeriz aşko aradaYemeyelim aşkom
Ben normalde veremiyordum. Şimdi gidecek inanıyorumBen de hala giden yok
Evet aşkom yeterHurma yeriz aşko arada
Aşkom benim de tiroidler yok hükmünde ya şimdi ondan normal insanlara göre daha yavaş gidecekBen normalde veremiyordum. Şimdi gidecek inanıyorum
Sen yeni başladın verirsin
Beraber yaza kadar 10 kilo verelim inşallahAşkom benim de tiroidler yok hükmünde ya şimdi ondan normal insanlara göre daha yavaş gidecek
Veririz tabi
Olmayı istediğim kilo 10 kilo uzakta genel olarak hepimiz aynı gibiyizBeraber yaza kadar 10 kilo verelim inşallah