- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.885
- 43
O zaman şimdi aynı sayılırız162 ortalama yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman şimdi aynı sayılırız162 ortalama yani
Bende aynısını yaptım telefonu değiştirinceBenimkilerde hep boyut büyük diyor aşkom ben de fotoğrafın ekran görüntüsünü alıp yüklüyorum anca öyle kabul ediyor
WhatsApptan kendime atıp kaydetmiştim hepsi eklendi.Benimkilerde hep boyut büyük diyor aşkom ben de fotoğrafın ekran görüntüsünü alıp yüklüyorum anca öyle kabul ediyor
Kan şekerin düşer Nevoş. Azda olsa ye. Gün uzun Kansızlığın da varYok yemedimAkşam yemeğinde karnabahar yedim. Ekmek, pilav yokSonra 10 gibi iki kaşık yulaf, süt, elma karıştırıp yedim.
Öyle olunca acıktım galiba
Boyut büyük gelince bende biraz kırpıp yüklüyorumBenimkilerde hep boyut büyük diyor aşkom ben de fotoğrafın ekran görüntüsünü alıp yüklüyorum anca öyle kabul ediyor
Çok daralırsam yerim canım sağ olKan şekerin düşer Nevoş. Azda olsa ye. Gün uzun Kansızlığın da var
Ekran görüntüsünde kırpmaya gerek kalmıyor öbür türlü kırpa kırpa fotoğraf kalmıyor bendeBoyut büyük gelince bende biraz kırpıp yüklüyorum
Gerçekten öyle küçücük oluyorEkran görüntüsünde kırpmaya gerek kalmıyor öbür türlü kırpa kırpa fotoğraf kalmıyor bende
Pc den mi abla? Evde pc yok suanÖyle yap işte kendine at ,kaydet ve ekle
Hayır telefonundan whatsapptan kendine ya da eşine yolla sonra o fotoları kaydetPc den mi abla? Evde pc yok suan
Yok kuzu dün çarşıya gitmiştik birazda soğuktu usuttum sanırım baş ağrısı tuttu ,Bende bugün tutmadım .iyiki niyet etmemişim migdem çok kötü bugün sürekli istifra ettim orucum bozulcakmis tutsaymisim.Tuttun mu ? Blue_Peri
Kendine tekrar atıyorsun wp den yada bip varsa oradanPc den mi abla? Evde pc yok suan
Tamam abla deniyoeumHayır telefonundan whatsapptan kendine ya da eşine yolla sonra o fotoları kaydet
Tamam abla deniyoeum
Çok garip bu şekilde oldu
Emeğine sağlıkÇok garip bu şekilde oldu
Sağ ol ablacımEmeğine sağlık
Iyi olmuş kuzum,zaten hamilesin,hiç riske girme bence. Geçmiş olsunYok kuzu dün çarşıya gitmiştik birazda soğuktu usuttum sanırım baş ağrısı tuttu ,Bende bugün tutmadım .iyiki niyet etmemişim migdem çok kötü bugün sürekli istifra ettim orucum bozulcakmis tutsaymisim.
Beylerbeyi’ndeki köşk de var.